Nagyon sokat kemenyedek, lehet hogy 1-2 het mulva szulok? 35. hetben vagyok!
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 10:50
1/6 anonim 

válasza:

35 hetes kortól én is sokat keményedtem, emelte a dokim a mg adagot. 38 hétig kellett szednem az emelt adagot, 35 hetesen kórházba voltam 4 napot, mert megnyílt a külső méhszáj. 39 hetesen szültem.
2/6 anonim 

válasza:

Mennyi a sok? Napi hányszor keményedsz? Én egyszer 60-ig számoltam, aztán feladtam, mert még csak koraeste volt. A doki azt mondta, extrém aktív méhem van. 37. héten szültem mindkétszer. Első babánál akkorra már kinyílt a méhszájam ,ásodiknál teljesen zárt volt, csordogált a magzatvizem, de a doki nem látott semmit, el sem hitte, hogy magzatvíz, mert totál zárva voltam.
3/6 A kérdező kommentje:
En mar csak fel adagot szedek a mg-bol, eddig 3x2-t szedtem mert az egesz terhesseg alatt voltak kemenyedesek. Nem szamoltam meg meg de fel orankent tuti van 1-2, mikor mennyi! Ha takaritok vagy intenzivebben mozgok akkor tobb is van egy nap. Nem bannam ha elobb szuletne meg a lanyom, de azert ne tul koran, sz.tem ha a 37. hetet betoltom onnan mar nincs gond. Koszonom nektek a valaszokat. Kedves masodik; neked milyen volt a szules es mennyivel szulettek a babak?
2014. máj. 25. 08:45
4/6 anonim 

válasza:

Jóóóóóó volt a szülés mindkétszer élveztem. Na jó a kitolás előtti 20 perc kivételével. Első baba 9 óra alatt, második 5 óra alatt született meg. 3400g/ 32cm, 3470g/ 55cm.
5/6 A kérdező kommentje:
Gratulalok hozzajuk!! :) remelem konnyu szulesem lesz!!
2014. máj. 26. 08:36
6/6 anonim 

válasza:

15. héttől folyamatosan keményedek. A magnézium amíg szedhettem valamit segített, a 38. héttől már nem szedem, most szinte már folyamatosak a keményedések, de még nincs jele, hogy szülnék, most járok a 39. hétben. Szerintem teljesen egyén függő. Még a méhszájamat sem nyitotta meg egyik keményedés sem, pedig van amelyik kifejezetten fájdalmas. Mikor nem várunk babát is folyamatosak ezek a méhmozgások, csak ilyenkor jobban érezzük és ettől remélhetőleg, én legalábbis ebben reménykedem könnyebb lesz a szülés is. Én már örülök nekik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!