Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a Maternity klinikán...

Milyen a Maternity klinikán szulni?

Figyelt kérdés
Augusztusban hozom világra második gyermekemet es a Maternity klinikára gondoltam. Elso gyermekemet Telkiben szultem, de azt mar bezárták. Voltam mar ott 4D ultrahangon. Az a része tetszett de a szulészeti részen nem voltam. Milyen ott szulni? Szobák milyenek? Orvosok, ápolók?

2014. máj. 20. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Tavaly ev vege fele szultem a Maternityn es csak ajanlani tudom. Maximalisan elegedett voltam mindennel. Legkozelebb is ott fogok szulni. Ha kerdesed van,irj privatban es szivesen valaszolok.
2014. máj. 20. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:

A szobákró, ellátásról tudok véleményt írni, először ott akartam szülni és megnézhettem, végül máshova mentem.

Tiszta kulturált, saját kis fürdővel, hűtő, tv, wifi is van. Apuka is beköltözhet, többféle menü között is lehet vàlasztani már ami az étkezést illeti.

2014. máj. 21. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!