A szülőszobás csomagba kellenek az iratok?
Hova tegyen pl. a házassága anyakönyvi kivonatot?
Amit az osztályra viszek abba vagy a szülőszobásba?
És gondolom kell törcsi meg papucs.De pl hálóinget, bugyit betétet is abba tegyem?Vagy adnak arra a 2 órára a lábam közé vmit mire lekerülök az osztályra?
31 hetes km
Én két sporttáskát tettem össze, egy kicsiben a szülőszobai cuccok voltak, de az összes csomag ott volt velünk. Talán azért volt jobb külön, hogy ne a nagytáskát kelljen felbolygatni a hálóingért, a papucsért, a bugyiért, stb.
A tisztaságit tettem még bele, wcpapírt, mert az nem volt, törcsit a zuhanyzáshoz, papucs, zokni, ami nem kellett mert nagyon meleg volt, így köntös sem kellett, pedig most volt novemberben.
A házasságit tőlem nem kérték, bár lehet, hogy az ügyeletes doki megnézte, kérte (erre már nem emlékszem), mert nekem az összes lelet egy nagy dossziéban bugyikban sorrendbe voltak szedve, és az utolsó bugyiban (genoterm) ott volt a házasságim is. Szintén sote2
Betétet adtak, de én azt is tettem. Bugyi meg a felmenetelhez kell szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!