Január 24-re vagyok kiírva, és a Szent István kórházba fogok szülni, vagytok esetleg akik pont így lesznek ott? Izgultok már?
Sziasztok!!!
Nekem is meg van a kisfiam 19.-én éjfélkor gondolta úgy,hogy most már ideje kibújnia!!!Reggel 8.25 kor lett meg végül.Szerencsére nálam is minden ok volt!!!!
Gratulálok neked a picihez,sok boldogságot hozzá!!
Egyébként hogy vagytok,van tejed,hogy telnek a napok???
Szia, én jan.24-re voltam kiírva és 29-én született meg a kicsi lányom. Azért mentünk fel Pestre szülni, (egyébként szolnoki vok) mivel ugyanúgy szerettem volna szülni mint az első lányomat (alternatív szobában, vízben vajúdva, szülőszéken stb.) de ez sajni nem jött össze, mivel szivárgott a zöldes színű magzatvíz, ezért folyamatos ctg-re kötöttek. Bár nem volt fogadott dokim, elég kedvesek voltak.Az ügyeletes doki egy kezdő lehetett, mivel nem sikerült kinyomnia a méhlepényt. Viszont nagyon rutinos volt a szülésznőm és megmutatta neki hogy hogy kell:)
Szóval minden nagyon szépen zajlott, bár a fájásokkal szépen elhúztam, mivel csak a 10.óra után kezdtem el tágulni, viszont utána 2 órával olyan jól sikerült a tágulás, hogy minden repedés és vágás nélkül megszületett 3520 gr-al és 54 cm-el Petra. A szülésznő szinte csak az akcióra jött be , meg persze néha be-be kukkantott, hogy mi újság, de annyira nem is hiányzott, jól megvoltunk a párommal, meg a fájásokkal. :)
A szoba és a fürdő, tiszta volt (szerintem nincs értelme magánba menni, csak ha tényleg olyan a társaság, ami zavarna)A kajáért neked kell kimenni az előtérbe, viszont azt vettem észre, hogy aki magánba van annak viszik a kaját. Egyedül a WC volt olyan amit el tudtam volna képzelni tisztábban is. Ha érdekel valami még írj nyugodtan, több hirtelen most nem jut eszembe. Üdv. Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!