Január 24-re vagyok kiírva, és a Szent István kórházba fogok szülni, vagytok esetleg akik pont így lesznek ott? Izgultok már?
Szia!
Én jan.28-ra, de két héttel nagyobb a méretei alapján(34hetesen 2,5kg), úgyhogy nem merek már konkrétat mondani...
Mi az apás szülés miatt izgultunk,hogy a látogatási tilalom miként érinti, aztán felhívtuk őket, mondtak jót,rosszat.
Ha érdekel szívesen leírom!
Összeraktam a kórházi pakkot hát nem kiscsomag lett...
Te mennyi babaruhát csomagolsz,és milyet?
Neked is első baba?
:)
Kata
Sziasztok, én is jan.24-re vagyok kiírva, de ha abból indulok ki, hogy a lányomat is túlhordtam 1 héttel, akkor kicsit mindig elkeseredem. Én is beszéltem a kórházzal, de nekem azt mondták, hogy lehet apás szülés, csak a látogatási tilalom miatt az osztályon nincs látogatás :(
ezért próbáltam úgy csomagolni, hogy mindenem legyen odabenn. A baj viszont az, hogy a legnagyobb bőröndömbe fért be minden. Szerintetek lesz hova berakni azt, vagy lehet az ágy alá tolni????
Sziasztok!
Én január 21 re vagyok kiírva és szintén a szent istvánban fogok szülni..így az esély megvan,hogy talán még össze is futunk.Egyenlőre nem izgulok,inkább már nagyon várom ,hogy megszühesem a kisfiamat.
Viszonylag jól vagyok.Aludni már szinte semmit sem tudok illetve a járással vannak gondjaim,mert a jobb lábamat szinte csak húzom magam után.Kellemes babaárást nektek
Sziasztok!
Tegnap voltam a szülészeten, a csomagról éreklődtem amit vinni kell. Azt kérték a szülőszobára vigyünk külön csomagot ami a köv. ből áll: Hálóing, innivaló (lehetőleg szénsavmentes víz vagy 100% os üdítő) szőlőcukor. A többit külön az ott tartózkodáshoz. Tisztálkodási szerek,hálóing, szülés utáni betét,gumipapucs(fürdéshez),papucs,törölköző,köntös,üdítő,max.3-4 db textil pelus,törlőkendő,babának ezenkívül SEMMI nem kell csak rendes pelenka....(se ruha semmi..) max. amiben hazaviszed majd.
Apás szülésről annyit,hogy bejöhet az apuka,nem kell oltás! Semmi!! Gumipapucs legyen nála illetve gyógyszertárban érdemes előre beszerezni maszkot,cipőre védőrucit meg azt hiszem "kabátot" ,de ezek egyébként kaphatóak csomagban is...1500ft körül vettünk mi.
Hogy vagy mostanság? Az alvás miatt ne aggódj...szerintem mindannyian így vagyunk vele...szörnyűűű :) de mindjárt vége. Képzeld a babóm most 3500 gramm körüli már. 3-as fejlettségi szinten van ami állítólag azt jelenti,hogy bármelyik pillanatban szülhetek .:)Ha lesz erőm és időm..persze megírom ha itt az idő.Remélem tudtam segíteni a kórházi csomaggal kapcsolatban...Jó babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!