A szombathelyi kórházban mennyibe kerül az apukáknak való papírruha a szüléshez?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 15:10
21/27 A kérdező kommentje:
Új infò! A király utcában a gyógyászatiban 1500,- a ruha, ma vettem meg. 2 maszk, cipővédő, sapi, nadrág, ing.Gyereknek még nincs híre, túl aktív, higy kibújjon. Ha nem születik meg hétfőig, akkor patológia.
2014. máj. 21. 12:49
22/27 anonim válasza:
Köszi szépen :) A héten mi is megvesszük akkor.. Kitartás már nagyon a végén vagy.Problémamentes szülés kívánok!! Majd írd ám meg hogy mi merre meddig volt!!:) 28hkm :)
23/27 anonim válasza:
Új infó:) automata van kihelyezve a folyosón a lifteknél ott is lehet ruhát venni. Az ára 2500ft maradt. Hogy vagytok kérdező?
24/27 A kérdező kommentje:
Még mindig egyben. :(
Hétfőn a patológián csináltak nst-t meg uh-t, és mivel minden frankó volt, hazaküldtek. Ma kellett visszamenni, a betöltött 41. héten. Azt mondtàk hétfőn, attól függ, hogy ma felvesznek-e, hogy mit mutat az nst és hogy mennyien lesznek az osztàlyon. Ugyanaz volt mint hétfőn, az osztály pedig fullon volt. Holnap viszont mindenképp bekell feküdnöm. Kapok oxitocin-t, aztán valahogy csak kivarázsolják a fiamat. Panaszom még mindig semmi. Írok, ha van fejlemény, köszi az érdeklődést! :)
2014. máj. 28. 15:45
25/27 anonim válasza:
Jajj igen csak jól érzi magát a picurkád!! :) Igen tudom hogy tele van tegnap egy egész napot ott töltöttem mert sajna nem lett jó a cukrom és vércukor profilt kellett csinálni. Hát kész voltam nap végére. Holnap megint mehetek mert a déli nem lett jó ( Sajna kórházi kosztot kellett ennem mert mire ellengettek már nem tudtam hazajönni az ebédért így ráb.szt.m egy kicsit mert spenót főzelék volt burgonyapürével és 2 szem pörkölt húsi.Nesze neked szénhidrát diéta krumplit nem is ehettem volna a leves meg tele volt grízgombóccal az sem valami túl diétás. Így 7,2 lett. Jó tanács vigyél magaddal kanalat poharat mert semmi nincs. Nekem a nővér adott kiskanalat hogy azzal ebédeljek hát kiröhögtem mondta is talán nem fog beesteledni. Neked kitartás. Probléma mentes szülést kívánok. :)
26/27 A kérdező kommentje:
Csak röviden, aztán majd kifejtem. 06. 04-én a betöltött 42. hét napján megszületett a kisfiam természetes úton. 3990 gramm és 54 cm. Boldogság! :)
2014. jún. 5. 02:20
27/27 anonim válasza:
Tiszta szîvből gratulálok!!!Sok boldogságot jó egészséget kívánom a kis családnak!!! 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!