Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek először császárral...

Akinek először császárral lett meg a babája annak hogy alakult a második szülése?

Figyelt kérdés
Lányomat 2011-ben 35.hétre toxémia miatt császárral szültem.Most 34.hetet fogom tölteni és az orvosom azt mondta bármi lehet még.Mire számítsak?Mi lenne "jobb"?Kinek hogy alakult aki ilyen helyzetben volt?
2014. máj. 12. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
40 hétre fájásgyengeség miatt született a fiam császárral 2012-ben, 2013- 19 hóval később a lányom szintén császárral farfekvés miatt.
2014. máj. 12. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Először nem volt császár tervezve, de orral felfelé volt a 4kg-os babám, így császár lett belőle. (Miután 12 órán át vajúdtam). Másodszor az orvosom azt javasolta, hogy legyen előre tervezett császár. Így is lett, fantasztikus jó volt minden.
2014. máj. 12. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1. baba császár farfekvés miatt. (2011. szept)

2. baba sima szülés. (2014. jan) Egy igazi álom volt, még a szülő ágyon voltam, mikor mondtam a férjemnek, hogy ha ennyi egy gyerek megszülése, akkor rögtön szülök még 2-t. Imádtam minden percét, a lehető legjobb volt minden. Kitolás 10 perc, vajúdás itthon vízben 7 óra. Nem fájt kibírhatatlanul, csodálatosan jó volt. :)

2014. máj. 13. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nővérem 2004-ben császárral szülte az első fiát, a másodikat simán 2008-ban
2014. máj. 13. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem az első lányom 2006 dec.-ben született császárral,relatív téraránytalanság és fájásgyengeség miatt.2012.márc-ban a huga programozott császárral született,a dokim nem kockáztatta meg a spontán szülést,szintén nagyobb volt a baba mérete UH alapján.A 39.héten operált meg,nem vártuk meg,hogy magától beinduljon.Én nagyon örültem ennek a lehetőségnek,nem szerettem volna spontán szülni,egyrészt,mert a medencém elég szűk,nem tudtam volna valószínűleg spontá megszülni,illetve a hegem sem bírta volna ki,nagyon el volt már vékonyodva.Az első lányom 4330 grammal,a második pedig 4050 grammal született egyébként.
2014. máj. 24. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első farfekvés miatt császár lett, a másodiknál minden renben volt, őt simán szültem. Ha össze kéne hasonlítanom, a sima szülés 1000-szer jobb. A császár után sokáig szenvedtem még.
2014. máj. 24. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!