Szerintetek mikor szülök?
Figyelt kérdés
elméletileg jan. 10-re vagyok kiírva, de van egy kis csúszás a terhességemben, a pesti doki szerint 39 hetes a vidéki szerint 37 hetes vagyok. Most a vidéki orvos azt mondta, hogy már a magzatvíz kissé kevesebb, a babáról már jön le a magzatmáz, lehet még dec.-ben vagy jan. nagyon elején meglesz! Szerintetek? Nyákdugó még nem ment el, jósló fájásaim már vannak!2009. dec. 27. 16:07
1/6 anonim 

válasza:

Szia! Jósló fájásaid lehetnek már hetekkel a szülés előtt is. Arra nem nagyon lehet adni. Szerintem akkor jön, amikor a legkevésbé számítasz rá.
2/6 anonim 

válasza:

Mi az hogy jön le a babáról a magzatmáz??Ezt hogy látta??Mikor volt az utolsó menszeszed??Az uh-ok szerint mikor kellene szülnöd?Nekem az uh más mint a menszesz szerinti!az uh időpont volt a jó!A magzatmázat a doki nem láthatta.A magzatvíz már a 36héttől csökkenhet, ami normális is lehet!
3/6 picihasim 

válasza:

Én is így jártam. A menstruáció szerint 03.13 lesz meg a baba, az orvos szerint márc. 28 a baba méretei alapján.
Én az első dátumhoz igazodom. Szerintem készüljetek el, hogy minden be legyen pakolva a táskába, meg otthon is minden kész legyen. A baba, majd tudja, hogy mikor akar kibújni:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Minden kész van már, bőrönd, a szoba is :)
Elméletileg amikor uhzott látszott a magzatvízben (apró pöttyök, arra mondta, hogy az!) Állítólag nagyon jól uhzik, amúgy meg elég alapos! Pár hete kerültem hozzá!
2009. dec. 27. 16:20
5/6 anonim 

válasza:

Nálam is bonyolult a helyzet, mert számított az nincs (nem mentstruáltam, szoptattam), csak az UH-k, amik meg eltérnek 1-2 héttel. A tüneteim alapján bármelyik nap szülhetnék, papíron dec. 15 és jan. 15 között akármikor esedékes. 37 hét után egyébként is akármikor jöhet. A jóslófájás semmit sem jelez, csak hogy közeledik a vége, attól még hetek is hátra lehetnek.
6/6 anonim 

válasza:

az utolsó váalszolótól kérdezném,h milyen idös volt az elsö babó amikor megfogant a mostani babád?kicsit tartok én is ettöl,mert én nem akarok szedni fogitabletát és pesszáriumot se tetek fel!mi a Pharmatex h.kúpot hazsnáljuk és remélem nem fogan meg a kistestvér!még annyit,h igy hogyan szoptatál tovább?tudtál a magzat miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!