Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg annyira kell félni a...

Tényleg annyira kell félni a szüléstől? Császár vagy sima szülés?

Figyelt kérdés
Első baba és nagyon félek. :( Akkora nagy okom van rá?Lehet ezt a fájdalmat vmihez hasonlítani?
2014. máj. 6. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem a fájdalom oldaláról közelítettem meg a dolgot. elolvastam még szülés előtt mindent arról, hogy mi fog történni. Azt tudtam másoktól, hogy nagyon fog fájni. ezen nincs is mit túlragozni..De az, hogy tisztában voltam vele, hogy éppen hol tartok, mi fog történni, az eléggé megnyugtatott! a szülésznő is végig "tájékoztatott"! Mivel mindannyian mások vagyunk, más fájdalomküszöbbel, félelmekkel, testfelépítéssel, komplikációkkal, stb. Ezért sem tudsz felkészülni mások elmondása alapján. Ne ezzel foglalkozz, tudod: "mindenki túlélte valahogy!" sok boldogságot kívánok!
2014. máj. 6. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Inkább szülök 3 at natur mint a gyökér kezelés,nekem az elviselhetetlen volt a szülés nem a maga 14 órájával.
2014. máj. 7. 00:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést... arra vonatkozik, hogy simán vagy császárral szülj ? Én eddig úgy tudtam, ez nem választás vagy kívánság kérdése... Ha nem indokolja semmi, mi akadálya lenne a sima szülésnek ??? Nekem volt mindkettő; az is hülye (már elnézést), aki magától akar császárral szülni, mert fél a tágulástól. Sima szülés után "pillanatok alatt" felépültem; császár után még 3 hónappal is fájt a vágás helye; + hosszában vágtak és a farmer zippje pont oda esett, amitől még lassabban gyógyult. Egyébként lányomat 41+6-ra szültem, indítottak, mert nem akart jönni. Már semmilyen fájdalom nem érdekelt, annyira szerettem volna már babázni; 2,5 óra alatt megszültem, pedig első volt. Szerintem minden fejben dől el.
2014. máj. 7. 17:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Eddig kétszer szültem, az elsőnél normál úton 28 órát vajúdtam, nagyon fájt igen, de a fájdalom abban a pillanatban megszűnik ahogy kibújik a baba, elönt az adrenalin fantasztikus érzés és nagyon szép emlék maradt!

A második farfekvés miatt császár lett, pokoli volt, 6x szúrtak hátba, műtét közben pedig elkezdtem érezni a fájdalmat, kábítottak, rá gondolni sem bírok... Normál szülés után miután vissza vittek a szobába felkeltem és elmentem zuhanyozni, császár után 12 óráig feküdtem és miután kiment az érzéstelenítő pokoli kínokat éltem át és további 1 hónapig azt sem tudtam hogyan feküdjek és keljek fel annyira fájt... Szóval normál szülés párti vagyok, ennek ellenére szeptemberben ismét császárom lesz, már előre félek, de ezt is ki fogom bírni ahogy kibírja minden nap rengeteg nő...

2014. máj. 9. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!