Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy a fájások kívülről...

Igaz, hogy a fájások kívülről is látszanak?

Figyelt kérdés
Állítólag ilyenkor úgy néz ki a has, mintha vákuummal rászívták volna a szöveteket a babára, jobban kirajzolódnak a körvonalai. Ez igaz vagy városi legenda?
2014. máj. 5. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a babám nem rajzolódott ki a hasamon keresztül,de mégis látszódtak a fájások..eltorzult a fejem :D
2014. máj. 5. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy kimondottam a baba körvonalai nem látszódtak, csak fájás közben az egyik oldala a hasamnak sokkal nagyobb volt, nyilván ott volt a baba :)
2014. máj. 5. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én burokrepesztés után se láttam a fájások alatt a baba körvonalait....
2014. máj. 5. 14:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tapasztaltam, én semmi változást nem láttam a hasamon!
2014. máj. 5. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
igaznak igaz hogy látszik valamenyi kivülröl,ahogy a méh összehuzodik de nem a baba körvonalai....''tojásalaku gombóc''(én ezt tapasztaltam)5x szültem.
2014. máj. 5. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez függ a testalkattól is, a zsíros rész mennyire fedi a hasat.

Nekem látszódik a fájás/keményedés, az egész méhem körvonalazódik, kicsit tényleg olyan, mintha vákum lenne és kiemelkedne a kemény rész.

2014. máj. 5. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
nem hiszem. :D ezt nehezen tudom elhinni... inkább teljesen lehúzodik a hasad.
2014. máj. 5. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát én úgy meglepődtem azon, hogy ez annyira fáj, hogy el is felejtettem ránézni a hasamra..

Kaptam oxitocint, és hirtelen meghozta a fájásokat, előtte nevettem, hogy ha ez ilyen lesz, de jó lesz..

2014. máj. 6. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Alkati kérdés is lehet, de látszódik a méhösszehúzódás, mert egy kemény labda lesz a hasad.

A szülésznőm nekem ránézésre megmondta, hogy most keményedek.

2014. máj. 6. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!