A szülés elött mekkora súlyvesztsre (fogyásra), és mennyi idővel lehet számítani?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a szülés jele lehet, 1 minimális súly veszteség. De nem tudom mekkor pl 1-2 kiló, vagy esetleg több? És hogy ez kb. mennyi idővel a szülés elött jelentkezik.2008. júl. 27. 19:01
1/5 anonim válasza:
Ilyet én még nem hallottam. Kíváncsi leszek ki tud róla.
2/5 anonim válasza:
en se hallottam es nem is tapaztaltam..pedig 3 hete szultem:-)
3/5 anonim válasza:
"A gyakori, lazább székletürítés, a nyákdugó leválása, az étvágy növekedése, a testsúly kismértékű csökkenése mind a közelgő szülésmegindulást jelzik. "
itt se írja, hogy mennyi.de szerintem 1-2kg-nál biztos nem több
4/5 anonim válasza:
Szia.Én csak híztam .Igaz karácsonykor szültem, és akkor állandó evésbe van az ember.
5/5 anonim válasza:
Tényleg van olyan, hogy valakinek csökken a súlya, de ez tényleg minimális. Sokaknak inkább stagnál,de nem csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!