Fájással vagy magzatvíz elfolyással született az első babád? Hány òra alatt született meg?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 15:04
11/16 anonim 

válasza:

Fájásokkal.(de én a fájások miatt rengeteget hánytam és jártam wc-re. Mire bekerülte a szülőszobára kitisztultam rendesen.) Kb. 8 és fél óra volt mire megszületett. Magzatvíz nem folyt el. Repesztették amikor a már a méhszáj eltűnőben volt. Onnantól 40 perc alatt kint volt a baba.
12/16 anonim válasza:
Az elsőnél fájással indult, 3 napig vajúdtam és mikor már látszott a feje akkor csípte ki a burkot a bába, a másodiknál hajnalban megrepedt a burok, egész nap szivárgott a víz, két óra körül kezdtek erősödni a fájások és este 10-re lett baba belőle.
13/16 anonim 

válasza:

Magzatvíz folyt el, onnan 14 óra múlva lett baba.
14/16 anonim 

válasza:

Magzatvíz elfolyással, 5 és fél óra múlva bújt ki.
15/16 gabszem 

válasza:

fájásokkal indult reggel. délben mentünk be a korházba 5 perces fájásokkal és 4-kor szűletett meg
16/16 anonim 

válasza:

Reggel 5kor mensis görcsre ébredtem, enyhe volt, de érezhető, ahogy felálltam (éreztem, hogy ez lesz 38+6 hetes voltam), elfolyt a magzatvizem. 4 óra múlva oxit kaptam, mert nem tágultam semmit és ettől számítva 2,5 óra alatt született meg a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!