Fájással vagy magzatvíz elfolyással született az első babád? Hány òra alatt született meg?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 15:04
1/16 A kérdező kommentje:
Szòval fájással vagy magzatvíz elfolyással kezdődött?
2014. ápr. 25. 15:05
2/16 anonim 

válasza:

Egyik sem. Kiírt után 3 nappal indították, 10,5 óra volt mire megszületett.
3/16 anonim 

válasza:

Fajassal jentem be a 36.heten de megallitottak mert meg nem nyiltam. Ra 2 napra ugy toltak surgos csaszarra mert nagyon rossz lett a szivhangja. De akkorra ujraindult a szules, megint fajasokkal kezdtem de akkor egy ora alatt tagultam 4 ujjnyit. Csak mar nem vartak tovabb.
4/16 anonim 

válasza:

Vagyis nem azert allitottak meg a szulest mert nem nyiltam :-). Kicsit felreertheto. Azert mert korainak veltek es mivwl nem nyiltam igy vissza tudtak tartani. :-)
5/16 anonim 

válasza:

Fájásokkal és magzatvíz szivárgással. Az első igazán komoly fájástól számítva (amikor már biztos voltam, hogy ez nem jósló) 6 óra alatt lett meg a fiam.
6/16 anonim 

válasza:

Fájásokkal indult. A magzatvíz nem folyt el, repesztették a burkot. 30 óra alatt született meg. A végén sürgősségi császár lett, mert nem tágultam. Ennyi idő alatt 1 ujjnyira csak.
7/16 anonim 

válasza:

Fájással indult, a burkot repesztették. Az első komolyabb fájástól számítva 4 óra alatt volt meg. Igazából 24 órát vajudtam, de az első 20 óra egyáltalán nem fájt, csak rendszeres keményedéseim voltak. Azt hittem, csak jóslók, de már a vajudás tartott.
8/16 anonim 

válasza:

Fájásokkal indult.A szerencsésebbek közé tartozom,nem voltak iszonyatos nagy fájdalmaim,és 6 óra alatt meg is lett a lányom. :)
9/16 anonim 

válasza:

Magzatvíz szivárgással kezdődött, rá 16 órára toltak a műtőbe, mert semmit nem haladt előre a folyamat, a szívhang viszont romlott.
10/16 anonim 

válasza:

nagyon enyhe fajasok mellett, elfolyt a magzatviz. Majd 10 oraval kesobb kikonyokolte belolem a babat a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!