Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinél és hol szüljek?

Kinél és hol szüljek?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom sajnos nem vállal szülést, így másik orvost kell keresnem. Nem ismerek más orvosokat, és azt sem tudom szülésznőt hol keressek. Kórház is kéne, bababarátban szeretnék szülni, ahol a szülés után végig velem lehet a baba. Ha nem ott szülök, ahová tartozom, kell külön fizetnem? Hogyan működik ez az egész? Ja és járhatok máshoz terhesgondozásra, mint akinél szülni fogok? Bocsi a sok kérdésért...
2009. dec. 22. 18:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez így elég összetett. ÉN úgy tudom ott szülsz ahol akarsz, kérdés az akarsz-e ott is fogadott orvost, mert ha igen akkor neki kell fizetni. Ha csak bemész az ügyeletre mert megindult a szülés nem kell fizetni mindegy melyik kórházba mész. Viszont ha mentő visz úgy tudom mindíg a legközelebbibe visz. Én sem a hozzám tartozó kórházban tervezem a szülést és valszeg előtte be kell majd feküdnöm hogy ott szülhessek. Bár én a tervek szerint a mostani orvosomnál fogok járni terhesgondozásra is és szülni is nála szeretnék. De ebben az orvosod is tud segíteni, ajánlani másik orvost és megbeszélni vele hogy szülni mennél csak hozzá.
2009. dec. 22. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Járhatsz, szülhetsz bárkinél és térítésmentes a szülés is , ha nem ott szülsz, ahova tartozol...
2009. dec. 22. 19:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos az orvosom nem akart ajánlani senkit, azt mondta nem akar felelősséget vállalni...:S
2009. dec. 22. 19:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hová valósi vagy?
2009. dec. 22. 21:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Budapest, XVIII. kerület
2009. dec. 22. 21:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a Jahn Ferencben szültem,a szülésznőm Praudáné Manyi volt.Nagyon tudom ajánlani.Orvosom nem volt,ügyeletesnél szültem császárral.Ezt az orvost is tudom ajánlani,dr Szinte Andrásnak hívják,valahol a 20-ban van a magánrendelése.
2009. dec. 23. 09:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, az közel van, de ha messzebbre is mennél: a volt MÁV-ban én ügyeleten szültem, maximálisan meg voltam elégedve mindenkivel és mindennel.
2009. dec. 23. 11:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2009. dec. 23. 12:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Én a Kútvölgyiben szültem, bár az is messze van tőled, de nagyon jó kórház, végig veled lehet a baba. Javaslom, először a kórházat találd ki, utána keress dokit vagy szülésznőt. Nem kell fizetned, bárhol szülhetsz.
2009. dec. 23. 13:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy előbb a kórházban gondolkodom. És valószínűleg a szent lászló lesz. Nincs olyan nagyon messze, és állítólag bababarát is.
2009. dec. 23. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!