Kinél és hol szüljek?
Figyelt kérdés
A nőgyógyászom sajnos nem vállal szülést, így másik orvost kell keresnem. Nem ismerek más orvosokat, és azt sem tudom szülésznőt hol keressek. Kórház is kéne, bababarátban szeretnék szülni, ahol a szülés után végig velem lehet a baba. Ha nem ott szülök, ahová tartozom, kell külön fizetnem? Hogyan működik ez az egész? Ja és járhatok máshoz terhesgondozásra, mint akinél szülni fogok? Bocsi a sok kérdésért...2009. dec. 22. 18:44
1/13 anonim válasza:
Hát ez így elég összetett. ÉN úgy tudom ott szülsz ahol akarsz, kérdés az akarsz-e ott is fogadott orvost, mert ha igen akkor neki kell fizetni. Ha csak bemész az ügyeletre mert megindult a szülés nem kell fizetni mindegy melyik kórházba mész. Viszont ha mentő visz úgy tudom mindíg a legközelebbibe visz. Én sem a hozzám tartozó kórházban tervezem a szülést és valszeg előtte be kell majd feküdnöm hogy ott szülhessek. Bár én a tervek szerint a mostani orvosomnál fogok járni terhesgondozásra is és szülni is nála szeretnék. De ebben az orvosod is tud segíteni, ajánlani másik orvost és megbeszélni vele hogy szülni mennél csak hozzá.
2/13 anonim válasza:
Járhatsz, szülhetsz bárkinél és térítésmentes a szülés is , ha nem ott szülsz, ahova tartozol...
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos az orvosom nem akart ajánlani senkit, azt mondta nem akar felelősséget vállalni...:S
2009. dec. 22. 19:48
5/13 A kérdező kommentje:
Budapest, XVIII. kerület
2009. dec. 22. 21:57
6/13 anonim válasza:
Én a Jahn Ferencben szültem,a szülésznőm Praudáné Manyi volt.Nagyon tudom ajánlani.Orvosom nem volt,ügyeletesnél szültem császárral.Ezt az orvost is tudom ajánlani,dr Szinte Andrásnak hívják,valahol a 20-ban van a magánrendelése.
7/13 anonim válasza:
Igen, az közel van, de ha messzebbre is mennél: a volt MÁV-ban én ügyeleten szültem, maximálisan meg voltam elégedve mindenkivel és mindennel.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2009. dec. 23. 12:47
9/13 anonim válasza:
Én a Kútvölgyiben szültem, bár az is messze van tőled, de nagyon jó kórház, végig veled lehet a baba. Javaslom, először a kórházat találd ki, utána keress dokit vagy szülésznőt. Nem kell fizetned, bárhol szülhetsz.
10/13 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy előbb a kórházban gondolkodom. És valószínűleg a szent lászló lesz. Nincs olyan nagyon messze, és állítólag bababarát is.
2009. dec. 23. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!