A mehlepeny erettsege befolyasolhatja, hogy mikor születik a baba?
Szia!
Nekem 32. héttől volt meszes. 42. hétre szültem, valószínű el voltam számolva.
ÉN most vagyok 38 és múlt héten volt UH- 1. fokú a lepény: és azt mondta a szonográfus, hogy ebből igencsak 2010-es baba lesz. Mondjuk amúgy is akkorra vagyok kiírva: jan. 6-ra. Csak a baba feje nagyon lent van és emiatt a dokim is azt gondolta, hogy hamarabb fog jönni. De mikor meglátta az UH papíron, hogy még csak 1 fokú a lepény akkor mondta, hogy inkább szedjem még a Magne B6-ot, mert ez azt is jelentheti, hogy nem áll készen a baba. Szóval még nem baj, ha bent marad egy picit. Pedig én már nagyon nehezen bírom.
Amúgy az első babámnál 37 hetesen 1-2 fokú volt a lepény és pont a kiírás napján lett beindítva a szülés magzatvízszivárgás miatt. Szóval, ha nem lett volna beindítva, akkor lehet, hogy túlhordtam volna.
De azt mondták, hogy akár pár nap alatt is elöregedhet a lepény, szóval nem kell készpénznek venni. Az NST-n úgyis kiderül, ha valami nem működik tökéletesen.
VAlamilyen szintem nyilván hat, de nem elsődleges szempont, és ebből semmit nem lehet levonni.
Nekem igen korán már III. fokban érett volt, mégis túlhordtam 8 napot...
ERről ennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!