Valami furcsát érzek, ugye ez még nem szülés?
Figyelt kérdés
Első terhességem, ezért nagyon bizonytalan vagyok.
Feküdtem, amikor nagyon kevés folyadék ürülését éreztem, izzadtságnak sok lenne. Színe nincs, így folyás se lehet. A folt mérete alapján talán 2-4 ml lehet.
A hasam kb fél órája folyamatosan húzódik, közben a baba is mocorog. Aztán hirtelen összeugrott az egész, mintha egy zsákot szorosabbra húznának.
Kifejezetten fájdalmat nem érzek. A baba nagyon aktív, szerintem a kezével kaparászik és helyezkedik az alhasamnál.
Holnap töltöm a 36. hetet. A fentiek furcsák, nem tudom, hogy kell-e foglalkozni vele, vagy normális.
Holnapután megyek NST-re, illetve találkozom a szülésznővel is.
2014. ápr. 15. 14:23
1/8 A kérdező kommentje:
Most pillanatnyilag a magzatmozgáson kívül mást nem érzek, az alhasi "elmacskásodást" már éreztem néhányszor, szintén kb fél órákra, ez gondolom csak jóslófájás.
2014. ápr. 15. 14:25
2/8 anonim 

válasza:

szerintem ez normális amiket leírtál, ahogy közeledik a szülés ideje, lesznek mindenféle tünetek is, holnap ha mész az orvoshoz, majd úgy is megmondják mi a helyzet.
3/8 anonim 

válasza:

Azt a folyást figyelgesd, ha szivárog, akkor holnapután már nem lesz NST. :)
4/8 anonim 

válasza:

sztem jósló, de holnap kiderül...
5/8 anonim 

válasza:

Ha még ma lesz ilyen folyás, szerintem menj be, inkább lásson egy orvos feleslegesen! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Megint ürült egy kevés a papírra (jobb ötletem nem volt, mint wc-papírt behajtogatni), de ez már -sajnos- gombás folyással kevert. Most gondolkozhatok, hogy maga a fertőzés okozza, vagy csak kimosta a hüvelyből az ott levő váladékot...
2014. ápr. 15. 15:02
7/8 anonim 

válasza:

Én felhívnám az orvost, vagy telefonálnék a szülészetre, mert ha gomba, azt kezelni kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem vészes, a bakteriális lehet veszélyes, a gomba nem. Kezelgetem, mivel a doki keze is kötött a jelenleg adható gyógyszerekkel kapcsolatosan, néhány hónapig csak tudomásul vette, hogy van - azt mondta, ez inkább nekem kellemetlen, a terhességre nincs befolyással. Tenyésztettek is nem talált olyat, ami veszélyes lenne.
2014. ápr. 15. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!