18 hetes kimama. A II. számú Nőgyógy. Klinikán fogok szülni, Bp-en. Hallottam negatív és pozitív véleményt is. Milyen a szülészet ill. a gyermekágyas osztály?
Szia!
A szülőszoba fel van újítva gyönyörűen,a szülésznők felkészültek és lelkiismeretesek.
Ellentétben a gyerekágyas osztállyal.
Ott a nővérek nem nagyon foglalkoznak az emberrel és szinte egy kérdésre sem tudnak válaszolni és túl sok tapintat sem szorult beléjük.
Reggel fél 6-kor becsörtetett,hogy vérnyomást mérjen,felvágta a villanyt,de az nem zavart,hogy a kórteremben 4 újszülött aludt éppen.
Ennyit róluk,de a dokik jófejek!
Boldog babavárást!
2 hetes kisfiú mamája
Nagyon köszönöm a választ!
Én is pont ezt hallottam, mármint a gyermekágyas részlegről. Hátha decemberig javul a helyzet. De azért annyira nem rossz, hogy egyáltalán nem ajánlod, ugye?
Első vagyok.
Annyira azért nem szörnyű!:)
Akkora már úgyis csaka babód fog érdekelni és az,hogy mikor mehetek haza!
Még annyit,hogy a újszülött osztályon is nagyon ügyesek és kedvesek a nővérkék,látszik,hogy tényleg szeretik a gyerekeket.
Sok boldogságot!
Ha szeretnél még kérdezni írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!