Megtehetem, hogy szülés után maximum 48 órával távozom a kórházból saját felelősségre babával együtt?
32-es, ha ezt nekem szántad, akkor nem igazán értem a felháborodásodat. Nem gondoltam, hogy bárkinek is lelkiismeret-furdalása lesz a hozzászólásomtól, egyszerűen csak leírtam a véleményemet, ahogy mindenki más is előttem. Nem is igazán értem, hogy egy idegen ember véleménye miatt miért is lett lelkifurdalásod, de ez már a te dolgod. Mellesleg nem okoskodásnak szántam, az enyémnél sokkal kioktatóbb válaszok érkeztek erre a kérdésre, de mindegy is.
Halkan jegyzem meg, hogy alapos pszichés okom lett volna arra, hogy ne akarjak a kórházban maradni, miután megszületett a harmadik gyermekem. Viszont (pont a pszichés ok miatt) eléggé tartottam tőle, hogy ezzel árthatok a kicsinek, ezért erőt vettem magamon, és maradtam. Kibírtam, de nem volt egyszerű. Én így tettem (győzött az itthoni kórházi protokoll "tiszteletben tartása"), de őszintén szólva maximálisan meg tudom érteni, ha valaki nem kíván három napot bent feküdni. És igen, hidd el, nem tudhatod soha, hogy ki mit miért tesz. További szép napot! :)
#31-es hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!