Aki szült milyen változásokat okozott "lent" látszólag? Kinek volt változás?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 13:24
1/4 anonim 

válasza:

2x szültem már hüvelyi úton, semmi változás.
2/4 anonim 

válasza:

Abszolút felismerhető minden :) nyugi nem leszel széttrancsírozva mint egy csirke :)
Azért a gátmetszés csíkja látszik, ha nagyon keresgélek és a repedés is, de ez is olyan,mint ha elvágod a kezed maradhat egy kis heg, de attól még nem csúnya.
3/4 anonim 

válasza:

Semmi minden maradt a régiben! Mondjuk szülés után kb 2 hónapig nem mertem megnézni én sem, de ugyanolyan maradt minden. Én még csak ki sem tágultam, ugyanolyan szűk minden
4/4 anonim 

válasza:

Nekem a húgycsőnyílásom lejjebb került, látszódik a gátmetszés hege, illetve rugalmasabb lett a hüvelyem. Előtte legtöbbször fájt a szex, annyira szűk voltam, most már nem fáj, de még nem vagyok annyira tág, hogy a férjem ne élvezze. Úgyhogy nekem pozitív változást hozott a szülés. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!