Szülés előtt le kell szedni a műkörmöt/körömlakkot?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Lehet hülye kérdés, de nekem egyenlőre nem mondta a szülésznő hogy nem lehet,pedig már látta a műkörmöm. Gondoltam úgyis kisebbet szeretnék a baba miatt,de teljesen leszedni nem akarom,csak ha muszáj!!! Előre is köszi a válaszokat!!
2014. ápr. 3. 12:15
1/7 anonim válasza:
Ha mandula alakú van és kicsi akkor szerintem maradhat.
2/7 anonim válasza:
Nekem volt, megkérdeztem a szülésznőmet, hogy le kell-e szedni. Azt mondta nem. Mondjuk az én körmösöm eleve úgy csinálta meg a körmöm, mikor már közeledett a szülés, hogy nem tett rá körömágy hosszabbítót (ha jól emlékszem). Mandula alakú, de nem nagyon rövid körmöm volt és van.
3/7 anonim válasza:
Nekem gel lackom volt nem szolt erte senki semmit.a labamon nem volt semmi.mert ha mutetre kerulne sor vmiert szoktak a korom szinet nezni.de mukorom alatt ugye nem latjak.mostmar visszarakattam a kormeim.5hetes a kisfiam de sokkal jobb igy.:-)aki ezt szokta meg annak ez a kenyelmes.
4/7 anonim válasza:
3-as mondta jól. Azért nem javasolják szülés idejére, mert ha gáz van és műteni kell, figyelnék a köröm elszíneződését, az valamilyen paramétert mutat a dokinak.
5/7 anonim válasza:
2. vagyok. Ezért nincs az ember lábkörmén semmi. Nekem sem volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek az eddigi válaszokat, hívtam a szülésznőmet de nem veszi fel. Remélem maradhat ha kicsire csináltatom, mert nekem 6 éve van azért mert annyira gyengék a körmeim hogy felszakad és vérzik. Másrészt majd a babát sem szeretném megkarmolni, a körmösöm azt mondta hogy inkább legyen kicsi lekerekített műkörmöm, mint a sajtom ami karcol.
2014. ápr. 3. 16:28
7/7 anonim válasza:
Nekem nem kellett(2008-ban,és 2012-ben is szültem).Sőt,a szülésznőmnek is volt.Az enyém kocka alakú,az Övé mandula formájú,francia lakkozású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!