Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális szülés után 5 héttel?

Normális szülés után 5 héttel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szülés után 3 hétig volt vérzésem, addig tisztult gondolom a szervezetem. Másfél hétig semmi, most létezik hogy szülés után 5 héttel megjött? Nem korai még? Hozzáteszem sajnos csak 3 hétig tudtam szoptatni, mert nem volt tejem :(
2014. ápr. 3. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, főleg ha nem is szoptatsz. Sógornőmnek is megjött már egyszer mikorra a 6 hetes kontrollra ment. Sokan vannak ezzel így, úgyhogy igen, valószínű megjött...

Egyébként olyat is hallottam már, aki a 6 hetes kontrollra úgy ment, hogy ismét babát várt :)

2014. ápr. 3. 08:16
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) csak ilyen hamar nem számítottam még rá
2014. ápr. 3. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen én is így voltam és véreztem is 2 hétig, de a doki azt mondta minden rendben van és utána kimaradt 3 hónapot és akkor azt hittem megint babát várok :D de nem csak még nem állt be a mensim
2014. ápr. 3. 18:37
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor felkészülök erre is :D
2014. ápr. 4. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!