Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császárosoknak mennyi idő...

A császárosoknak mennyi idő után húzódik vissza a hasa?

Figyelt kérdés
Ma 2 hete hogy császároztak! Még lenne minek lemenni de ugy vettem észre a gyors visszahúzódás alább hagyott.. fölül már elég normális a hasam,de alul ott lóg :( próbáltam behúzni a hasam de nem sikerült még,ebből gondolom hogy még nem állt le a visszahúzódás.. tudom hogy 6 hét,de ez csak a nagykönyvben van így... mégis kinek mi a tapasztalata? És meddig fog még fájni? És a seb??
2014. ápr. 3. 07:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre,hogy a has méretétől is függ, fiamnál (első baba) hatalmas hasam volt, kb 4 hónapig tartott mire visszahúzott, lányom kisebb volt, a hasam is kisebb volt császár után kb egy hét után már visszament a hasam! Kb 3 hétig fájt a sebem!
2014. ápr. 3. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem attól függ, császároztak-e, hanem hogy mennyire nyúlt ki a hasad (te méreted / baba mérete / hízás, vizesedés mértéke...) , milyen gyorsan rendeződnek vissza a belső szerveid (pl. ha szoptatsz, hamarabb visszamegy a méhed) illetve milyen a bőröd, kötőszöveted (genetika). A sebfájdalom, heggyógyulás is teljesen egyéni ütemű.

[link]

2014. ápr. 3. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
5 Hete szültem ikerlányokat császárral. 120 cm volt a hasam kerülete. (A magasságom 160 cm) most már majdnem teljesen lement a hasam. Nekem a doki tanácsolta a haskötőt
2014. ápr. 3. 08:49
 4/5 A kérdező kommentje:
harmadik baba,de az első kettő spontán született,a fiammal császároztak most.. vele nagyobb is volt a pocakom mint a 2 lányommal,velük hamar vissza ment a pocak,de mondom ők spontán jöttek.. a fiammal azért császároztak mert komplikáció volt a méhlepénnyel.. lehet ez miatt is megy ilyen lassan vissza??
2014. ápr. 3. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nkekem 5 nap után visszament , 1 hét múlva mentem a dokimhoz látogatóba ő megis lepődött. :-)
2014. jún. 5. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!