Császároznak meg azért mert túl nagy a babám?
Figyelt kérdés
39 hetes terhes vagyok és hatalmas hasam van. Sokan kérdezik hogy biztos csak 1 gyerkőc lesz? 10 éve szültem az első fiam 4100 grammal(vákummal) de félek hogy most sokkal nagyobb lesz és nem fogom tudni megszülni. Igaz magas vagyok és erősebb testalkatú, de nem szeretném ha "rámennék" a szülésre. Ha túl nagy a baba megcsászároznak?2008. júl. 24. 16:32
1/4 anonim válasza:
Abban az esetben igen amikor annyira nagy hogy nem fer ki a csipocsontod kozott..vagy hogy is fogalmazzam..tehat van ilyen.De attol hogy nagy a hasad nem biztos hogy nagy lessz!Vagy lehet hogy kifer.Ezt a vedono meri,pl nekem csipocsontomat merte es mosndta konnyu szulesem lessz,mert nagy,es konnyen kifer.Egy ismerosomnek akkora hasa volt hogy nem hittem el hogy nem ikrek,es 36 hetre igaz de kevesebb mint 2es fel kilo lett a baba.
2/4 anonim válasza:
Akkor császároznak esetleg a nagysága miatt, ha téraránytalanság áll fenn, tehát ha a baba a te méreteidhez, alkatodhoz, csípődhöz képest nagy. De ezt a doki fel tudja mérni és tud dönteni.
3/4 anonim válasza:
Nem lehet hogy sok a magzatvized? Nekem is hatalmas a hasam, a baba 3 kiló, a magzatvizem "mérsékelten sok" azért van nagy hasam. 36 hetes múltam.
4/4 anonim válasza:
Az első fiamat én is vákummal szültem, mindent szétszaggatott amit lehetett a szülőutakon szétszakítani 3300gr volt. A második babám fél kg-al nagyobb volt mint az első, halálfélelmem volt hogy nem fogom tudni megszülni, vékony vagyok, szűk medencével és úgy jött a világra a drága ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Sehol egy repedés, egy kósza seb, szülés után 1 héttel már egyátalán nem fájt a gátsebem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!