Tulhordás? Ki mennyi idövel hordta tul gyermekét? Mi 41+1 hetesek vagyunk :- (! tegnap távozott a nyákom. Szerintetek mikor lesz ebböl baba? Légyszi irjatok!
Nem kell aggodnod,a szülés vàrhato idöpontja az csak vàrhato,de nem pontos!
Én 10 nappal hordtam tul a lànyomat,a korhàzba bementem vizsgàlatra,hazaküldtek,hogy nem lesz szülés,a parkoloig értem le,visszakellett mennem,hirtelen beindult.
Nyugi,néhàny nap,tul vagy rajta!
Nekem 41+1 naposan indították meg. Nekem is elment a nyák, de nem indult be a szülés magától. A dokim azért döntött így, mert már 2 ujjnyira ki voltam tágulva, és nem akart tovább kockáztatni, mert igazából a túlhordás is veszélyes. A dokim azt mondta, hogy ugye öregszik a méhlepény, ami normális, de az elöregedett lepény nehezebben "bírja" a fájásokat, és ha a lepény előbb leválik, mint ahogy a baba kint van, az veszélyes!!! Szóval ezért indította.... Kérdésedre röviden: sajnos a nyák távozása semmit nem jelent, a dokim azt mondta ettől még nem feltétlenül szülünk, pedig én is olyan boldog voltam, amikor elment, már nagyon vártam a szülést
Egy 5 hós kislány anyukája
köszönöm lányok a válaszokat,próbálok türelmes lenni de.....,itt vannak az ünnepek a nyakunkon és lehet ezért is vagyok ideges már jo lenne tulleni nagyon !szeretnénk már nagyon babázni !!!!!
kellemes ünnepeket kivánunk mindenkinek!!
Szia!
Én nyertem!
14 nappal hordtam túl a kisfiamat. Akkor sem akart megszületni semmilyen behatásra, és még voltak egyéb + komplikációk is, így vajúdás nélküli császár lett.
2 hétnél többet nem várhatnak, tehát Neked is max 6 napod van még a szülésig.
Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!