Meddig tart első szülésnél a kitolási szak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 15:14
11/26 anonim válasza:
3 tolófájás volt, ebből az elsőt visszatartottam , mert sehol nem volt még a doki meg a szülésznő, a másodikra kibújt a feje, a harmadikra az egész baba. Nem volt több 5 percnél. A vajúdás előtte kb. 2, 5 óra volt.
12/26 anonim válasza:
Ja és fájásonként egyet bírtam nyomni.
13/26 anonim válasza:
Bocsi az offért de el sem tudom képzelni a 3 orás kitolást ami ugye az az idő amig ki bujik a baba!? Mindig azt hittem hogy csak a vajúdás hosszú amig ki bujik a baba max pár nyomásra tippeltem:O:O
14/26 anonim válasza:
Nekem kb. olyan volt, mint a 11. válaszolónak: 2,5 óra vajúdás, de a kitolás -nem túlzok- az talán 1 perc. De mindez oxitocinnal.
15/26 anonim válasza:
Kitoldási szakasz 3 óra??? :O A szülőcsatornában 3 óra hosszáig hagyják szenvedni a babát? Ez komoly? Hogy elnyomódhat már annak a szegény babának a feje!Jézusom. Nekem ez olyan fura. Nekem a kitolási szakasz nem emlékszem pontosan, de kb. 10 perc lehetett. 3-4 nyomás volt összesen.
16/26 anonim válasza:
Nekem 15 perc volt. Elötte 12 oran at voltak fajdalmaim 5 percenkent.Elsö baba.
17/26 anonim válasza:
Én vagyok a 3 órás. Rá volt tekeredve a köldökzsinór a fiamra, mindig visszahúzta, ezért volt ennyi, na meg nem volt kis baba sem. Egyébként egyáltalán nem volt eldeformálódva a feje, a szívhangja végig tökéletes volt,ezért nem avatkoztak közbe. 9/10-es apgarral született, tehát teljesen tökéletes értékekkel. Én nem bánom, hogy nem császároztak ezért, mert nem volt rá indok. A vajúdás viszont csak 3 órás volt, szóval összességében 6 óra volt az egész.
18/26 anonim válasza:
4. vagyok, nálunk a 40 perc kitolás alatt olyan csúcs feje lett a gyereknek hogy az már ijesztő volt, 3 hétig sárga volt szegény a vérömlenytől (az nőtt a fejére). Egyébként nem volt fájdalmas a kitolás, előtte 7 óra oxis vajúdás (3 percesek) annál inkább. Nem kívánom senkinek. Kitoláshoz nem maradt elég erőm...
19/26 anonim válasza:
En pedig a 3,5 oras vagyok.egy honapja volt..elenken el meg az emlek.nem deformalodott el a babam feje.a nyakan volt a zsinor es majdnem 4kg volt.es eloszor nem is jol nyomtam.elotte 9orat vajudtam itthon azt hittem azzal tul vagyok a nehezen.hat nekem a kitolas sokkal de sokkal rosszabb volt.feszitett nyomott mindenhol.es folyamatpsak voltak a fajasok kb.10masodperces szunetekkel.
20/26 anonim válasza:
A csúcsfejség szerintem nem a kitolástól keletkezik, hanem a attól, hogy a baba vajúdás közben "töri az utat" magának a fejecskéjével. Gondolom, mivel, ahogy írtam a kisfiam kint volt max 1 perc alatt, mégis olyan csúcsfeje volt, hogy na.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!