Ha első félévben BME-s voltam de második félévben átmegyek a DE-re (szak ugyan az marad) és első félévre 10kreditet akkreditálok akkor nekem a DE-n legalább 20kreditet kell teljesítenem, hogy ne szűnjön meg a jogviszonyom?
Figyelt kérdés
Vagy ez hogy működik pontosan?
(és mi van ha 0 kreditet akkreditálok?)
2012. nov. 26. 11:00
1/1 anonim válasza:
Ezt ott kellene megkérdezned, de szerintem ott ez akkor 1. félévednek számít, tehát jövő és jövő utáni félévben kell 30-at teljesítened legalább. Egyébként átmenni hogyan tudsz csak 10 kredit elismertetésével, én anno mikor átjelentkeztem, a célegyetemnél ha jól emlékszem 25 vagy 35 elfogadtatása kellett az átjelentkezéshez, és akkor sem volt garantált, hogy államira vesznek át? A másik, hogy ha miért ne tudnál ott 20-at megcsinálni, ha nem tudnál, akkor hogy gondolod, hogy valaha elvégzed? Amúgy milyen szak, műinfó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!