Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy most már nem adnak...

Igaz, hogy most már nem adnak semmi babaápolási cuccot a székesfehérvári szülészeten?

Figyelt kérdés
2 éve szültem az elsőt, és mindent adtak. Most meg azt hallottam, hogy már nem. Ez igaz? Ruhát sem? Februárban szülöm a másodikat.
2009. dec. 16. 00:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Én lassan már három hónapja szültem ott. Ruhát, steril gézlapot, és hintőport adtak, és ők fürdették, ahhoz biztosított minden. Viszont első két nap még annyi pelust adtak, amennyi kellett, az utolsó kettő napon pedig már csak napi hármat, úgyhogy azt már kellett bevinni. Pont akkor vezették be ezt a megszorítást :)Popsikenőcsöt nem adnak, de az van a kismamacsomagban, kétféle is. Ruhát vihetsz be Te is, ha szeretnél, szívesen ráadják azt.
2009. dec. 16. 06:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Igaz sajnos.Már a pelus sem libero.
2009. dec. 16. 07:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én két hónapja szültem ott.Az olajos kendőn kivűl csak pár darab pelenka kellett,meg a popsi krém de azt adnak a csomagban ami nagyon jó.Ruhát meg csak azt vidd amiben haza viszed.Könnyű szülést!
2009. dec. 16. 08:12
 4/10 anonim ***** válasza:
8.12 es pontosan hányadikán szültél?És melyik szobában voltál?
2009. dec. 16. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 4hója szültem,ruhát meg pelenkát adtak,meg volt a csomagban popsikrém.Ruhát csak azt vidd be,amiben hazahozod!És szerintem a biztonság kedvéért legyen nálad pelenka is!!!
2009. dec. 16. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Én most szültem ott (nov) és nagyon ki voltak fogyva még abból a pár dologból is, ami elvileg biztosított. Hintőport vadászni kellett, pelusból (valami olcsóbb típus) is csak négy darab jár naponta, de ha nem kéred, nem is nagyon ajánlgatják...
2009. dec. 16. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia 9.56. 2.-án szültem.Megnem mondom,hogy hányas szobában voltam.Két ágyas volt és a nővér pultal szemben.
2009. dec. 17. 07:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia igen sajnos nem adnak semmiféle cuccot,de még ha megszülsz akkor neked kell vinni váltás ruhát,mert még azt se cserélik.Én ezt hallottam.
2009. dec. 22. 15:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Mármint a babának? És kórházi hálóing van még egyáltalán?
2009. dec. 22. 20:55
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Látom az enyém lesz a legfrissebb info.

2010.márciusábanszültem.A babának az első életnapon adnak 3 db 2-es méretű noname pelust.Ruhát szintén, akkor is ,ha többször cserélni kell ,mert mondjuk lepisili, lebukja.Ellenben ha az átlagnál kisebb súlyú korababád van(enyém 36 hétre 2300 gr) vagy kicsit nagyobb, mondjuk 4-5 kilo, akkor érdemes saját ruhát vinni, különben túl nagy, v éppen túl kicsi a kórházi.

Sem krémet, sem gézlapot, sem hintőport, sem textilpelust nem adnak.

Az anyukák kapnak betétet, ha nagyon kell az osztályon is, a szülőszobán annyit használsz, amennyi kell.A szülőszobáról kijövet nálam már saját hálóingben volt ,pedig még nem zuhanyoztam ,ezért pipa voltam a szülésznőre(enyém már elment haza), mert durván véres lett az enyém,mire le tudtam fürdeni.

Lepedőt cserélnek ahányszor kell.

2010. máj. 30. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!