Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire nyomja a szülész...

Mennyire nyomja a szülész orvos a gyomrot szülés közben?

Figyelt kérdés
Még nem szültem, első babámmal vagyok terhes, és elég érzékeny a gyomrom, ezért arra lennék kíváncsi, mennyire nyüstölik a gyomrot szülés közben. Az erőlködés mennyire terheli meg? Gondolom ez is változó lehet, nálatok hogy volt?
2014. márc. 18. 08:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A beleid mentek vissza a helyükre? Miért mozdultak ennyire el? Ilyet még nem is hallottam, nem lehetett kellemes! Egyébként köszi a válaszokat!
2014. márc. 18. 10:34
 12/12 anonim ***** válasza:

A gyomrot az orvos nem nyomja szülés közben, esetleg a méh tetején némi nyomással segít rá, hogy kibújjon a baba.

WC-n történő erőlködés semmi a kitoláshoz képest :D

Sokan hánynak szülés közben, ez inkább a magas fájdalom miatt van, esetleg a fájdalomtól a gyomor is görcsbe áll (azt hiszem, de lehet hogy hülyeséget írok) , és felfelé ürít.

2014. márc. 18. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!