Manu19 kérdése:
Mennyi idöbe telik?
Figyelt kérdés
szülés után mennyi idöbe telik mig vissza áll a méh és a hüvely az eredeti állapotába?2014. márc. 11. 19:57
1/6 anonim 

válasza:

alkatilag is változó és függ attól is, hogy hányadik szülés (minél több, annál nehezebben, lassabban húzódik vissza a méh), illetve nyiván számít, hogy hüvelyi szülés volt-e vagy császár, meg persze volt-e bármi komplikáció vagy simán ment minden
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) elsö szülés volt hüvelyi uton komplikácio mentesen volt szakadás és gátmetszésem is! szülés elött nagyon sovány test alkatu voltam...
2014. márc. 11. 20:08
3/6 anonim 

válasza:

nem testalkatra gondoltam első sorban, hanem izomzatra, a szövetek minőségére
általánosságban a 6 hetet mondják az orvosok, tehát a gyermekágy végét, de ezt nektek kell kitapasztalni, hogy mikor nem okoz már gondot
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2014. márc. 11. 20:34
5/6 anonim 

válasza:

Én szülés után kérdeztem a dokimat és azt mondta, hogy a méh mérete már a 6 hetes kontrollig visszaáll az eredeti méretére, viszont amíg minden teljesen visszarendeződik a hüvely, csípő stb, az kb fél év.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2014. márc. 12. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!