Ha faros babám nem fordul be és császározni fognak, akkor az programozott császár lesz, tehát a 38-39. héten megcsinálják, vagy ilyenkor meg szokták várni, míg a szülés magától beindul, és úgy császároznak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 15:16
11/13 anonim válasza:
Ha az első baba faros az általában császárral végződik.Másodig babát már meglehet simán szülni.Tudom.Tapasztalat.7 hete szültem.Faros volt a baba.Simán megszültem,pedig rettegtem tőle.Örülök,hogy nem császároztak.
12/13 A kérdező kommentje:
Hát, köszi.
Még bizakodok, hátha forgolódik egy kicsit. Csak lelkiekben jobb mindenre felkészülni.
2009. dec. 15. 12:32
13/13 anonim válasza:
Nyugi, nekem is csak a 35. héten fordult be, addig a fenekét meresztette:) Biztosan neked is befordul! Könnyű szülést és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!