Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni ilyenkor?

Lehet kérni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ha volt aranyér műtétem kérhetem,hogy császárral szüljek?
2014. márc. 11. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Max. kijön még egyszer az aranyered, nem ritkaság szülés után.
2014. márc. 11. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ez ok a császárra.
2014. márc. 11. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem! Nekem is volt a szülés pillanatában, tudta is az orvos, de egyáltalán nem foglalkozott vele. Annyira érdekelte mint egy pattanás kb. A nők nagy részének a terhesség alatt kijön az aranyere mégsem császározzák.
2014. márc. 11. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok
2014. márc. 11. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Erre a problėmára múgy sem megoldás a császár, mert az utána következő emėsztėsi problėmáktól ugyan úgy előjöhet.
2014. márc. 11. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem császárom volt, mégis kijött az aranyerem.
2014. márc. 12. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos már maga a terhesség is kihozhatja az aranyeredet. Nekem is az utolsó trimeszterben előjött, de szülés után egyszerre el is tűnt. Intimtornát próbáltad már? Nekem sokat segített, szerintem ez is szerepet játszott benne, hogy szülés után visszament.
2014. márc. 12. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Most volt 6 hete a műtétem,remélem nem jön ki,de ha mégis hát sajnos akkor így jártam.Nem intimtornázok.
2014. márc. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!