Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a bp-i Nyírő Gyula...

Milyen a bp-i Nyírő Gyula kórházban a szülészet? A magándokim oda tartozik, így majd oda kéne mennem, de nem tudok róla semmit. Milyenek ott a körülmények?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia.Én 10éve szültem ott de ugy tudom hogy azota megszünt a szülészet és csak magánklinika müködik a szülészeten.Ugy hallottam 130ezer körül van
2009. dec. 14. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is ott szültem, 4 évvel ezelőtt, de azóta magánklinika lett, és cirka 170e-től lehet ott szülni. Azért a részletekre kérdezz rá a dokidnál, szerintem.
2009. dec. 14. 13:00
 3/11 A kérdező kommentje:
sziasztok! 170ezer??? a magándokim 2-3 hetente elvisz 6-7000 ft-ot, azt hittem, hogy ezek után a szülés már nem lesz olyan sok nála, kb 100ezerrel számoltam volna max! Annyit megér, h jó helyen legyek (már ha tényleg jó), de 170ezer??? fúúú...azért ez pofátlan!
2009. dec. 14. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

itt találod meg az aktuális árlistát:

[link]

én ott szültem júliusban, csak jókat tudok róla mondani (persze azon kívül, hogy nagyon drága, de az összeg nagy részét egészségpénztári kártyával fizettem, amit a cégemtől kaptam kafetériaként - és így viszont nem kellett "hálapénzt" adni)

2009. dec. 14. 13:33
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi! ez a róbert károly magánklinika jelenti most már a nyírő gyula szülészetet? egy sima szülés 250ezer, ha császározni kell 300ezer???? na azért ennyire nem vagyok eleresztve! mikor elkezdtem a dokimhoz járni, szó sem volt ekkora összegekről! :(
2009. dec. 14. 14:04
 6/11 A kérdező kommentje:
nálunk amúgy vitamin egészségkártya van a cégnél, azt vajon elfogadják? nem látom a honlapon sehol...
2009. dec. 14. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:

13:33-as vagyok

igen, annak idején mikor megszüntették a Nyírő szülészetét, az alkalmazottak céget alapítottak és megvették, ez lett a Róbert Károly

Elfogadják a Vitamint is: [link]

Annyit még a dokid "védelmében", hogy ebből az összegből ő viszonylag kis részt kap (mikor én szültem még külön le volt bontva, így tudom, hogy az én dokim része 50 ezer volt, máshol szerintem többet is elkér egy orvos egy szülésért, és még csak nem is adózik belőle...)

2009. dec. 14. 14:18
 8/11 A kérdező kommentje:
háát, az annyira nem boldogít, h "szegény" dokim ebből mennyit kap, nekem a végeredmény ugyanaz: jó esetben "csak" 250ezer kicsengetése. Amúgy neked ugye van tapasztalatod, szerinted mennyire érte meg ilyen drágán szülni? az sztk-tól félnék, mert borzalmas dolgokat hallok az igénytelen környezetről, de ez a magán szülészet van olyan jó, hogy megérje ezt az árat???
2009. dec. 14. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem nagy részben személyiségfüggő, hogy kinek éri meg. én elég érzékeny típus vagyok, nekem fontos volt, hogy kedves és segítőkész emberek vegyenek körül, amikor ilyen kiszolgáltatott helyzetben vagyok, és hogy ne legyenek balkániak a körülmények. sajnos a mai magyar eü.-ben én ezt csak úgy láttam biztosítva, ha fizetek. pedig nagyon jó lenne, ha mindenkinek ilyen színvonalú ellátás járna alapból... :(
2009. dec. 14. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia.Bocsi,hogy bekérdezek,de amúgy ha nem lenne dokid,melyik kórházhoz tartoznál?Én biztos nem fizetnék ki ennyi pénzt,a szülédért+ azért a 3 napért(v.5 ha császár).Ha olyan kórházhoz tartoznék,akkor inkább fizetnék az 1-2 ágyas szobáért,de ennyit biztos nem fizetnék ki.Én a Sote II.-n szültem.Egyet sajnálok,hogy nem fogadtam szülésznőt,de végül aki jött nagyon rendes volt.

Inkább kerenék a helyedben abban a kórházban ahová tartozol egy szimpatikus szülésznőt,érdelkődnék tapasztalatok után a neten(akár itt) és inkább neki fizetnék x összeget.

2009. dec. 15. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!