Volt olyan, hogy nagyon vágytál még egy gyerekre, de a körülmények nem engedték?
9 hónapos a kisfiam és nagyon szeretnék még egy babát, de a férjem nem. És még az is baj, hogy építkeznünk kell jövőre, tehát nem volna jó, ha most jönne még egy pici, utána meg vissza kell menjek dolgozni a hitel miatt.
Szóval ezek az ellenérvek, de ennek ellenére vágyok még egy babára.
Mennyi idősek vagytok?
Csak nem vagytok még elkésve...
A kisbabád pedig még csak 9 hónapos. Ha 1-2-3 év múlva érkezik a kistesó, akkor sem lesz köztük nagy korkülönbség.
Ha a férjed nem szeretné és még építkezni is fogtok, akkor még várj egy kicsit. Az idő úgyis repül...
Ohh, hát akkor tényleg fiatalok vagytok!
Akkor szerintem nincs itt semmi gond, még sok gyereketek lehet! :)
Hát, akkor csak egy kis türelem kell, addig pedig élvezd első kisbabád gyors fejlődését!
Szia!
A lányom 15 hós, és én is megőrülök még egy gyerkőcért :) :)
A terveinkben úgy szerepelt, hogy jövő év január körül kellenne születnie a kistesónak, vagyis most kellenne teherbe esnem! :)
De sajna a cégünk elég ramaty helyzetbe került, és a párom alig alig van itthon :( így ő megkért hogy most nagyon ideges az anyagiak/cég miatt, és várjunk még!
Teljesen megértem, szeretném ha ő is felhőtlenül tudná megélni a második babánk születését is! :)
Engem legtöbbször "kizár", kihagy a céges ügyekből (veszélyeztetett terhes voltam) (csak az autók papírozásában segítek és a rendszerezésben) az anyagiakkal ő felel! Szóval én megértem, és jó lesz majd később is!
Én úgy döntöttem addig tanulok, így normális munkába tudok visszamenni (vendéglátásban dolgoztam), bár van egy tanári diplomám, de csak főiskola!Csinálok egy egyetemet addig meg nyelvvizsgákat, hogy később is majd többet tudjak a gyerekünkkel/gyerekeinkkel lenni!
Ráértek még, nem vagytok elkésve!Aztán a szép házikó után lehet jön egy babi, majd hamar jöhet még egy, és akkor meglesz a kis korkülönbség is!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!