Császármetszés után mikor mondtátok azt hogy teljesen rendbe jöttetek?
Figyelt kérdés
Mikor nem fájt már a műtét helye, mikor emelhettetek, mikortól tudtatok sportolni? Ja és volt tejetek? Csak azért kérdezem mert úgy néz ki hogy császárom lesz, és tudni szeretném hogy mire számítsak.2014. márc. 10. 13:39
1/8 anonim válasza:
Kb. 3/4 év volt.
Szoptattam, a sebem szépen gyógyult, de addigra múlt el az érzéketlenség arról a területről.
2/8 anonim válasza:
Gyorsabban regeneralodtam, mint sima szules utan. Tejem volt egybol, eloszor elotej, mint mindenkinel, par nap mulva rendes tej. Az a titka, hogy egybol rakd mellre a babat, amint tudod (en pl. meg a mutoasztalon kertem, hogy hozzak oda) es vegig a babaval legyel, szoptass igeny szerint. Nekem edaval volt a mutet, amint vegeztek, betoltak a szobaba, majd 3-4 ora mulva kikotottek az infuziot, kivettek a katetert es fol kellett allnom, elegge fajt, de kibirhato, magamtol ki kellett mennem a wcre. Majd utana mar egyre jobb volt. Velem volt a ferjem, mar a jelenlete is sokat segitett. A babammal aludtam vegig es nagyon jol beindult a tejtermeles, sokkal gyorsabban, mint a rendes szules utan az elso babammal. Otthon is volt segitsegem, igy tudtam pihenni a sebemmel. Igazabol az elso egy het a nagyon fajdalmas, utana mar egyre konnyebb. A 15 kilos kisfiamat mar eleg koran tudtam emelni, nem emlekszem pontosan, 1-2 honap utan.
3/8 anonim válasza:
Néhány hét volt a felépülés, de igazán kellemetlen csak az első néhány nap volt.
4/8 anonim válasza:
Igazán kb. addig fájt, amíg a kórházban votunk, de azért a gyermekágyas 4-6 hét még elég visszafogottan ment. A szoptatással viszont nem volt szinte semmi problémám. A hegem nekem kicsit zsibbadt maradt (már 4 éve) plusz sajnos volt műtéti szövődményem is, amiből kb. másfél év volt kilábani.
5/8 anonim válasza:
Pár nap alatt rendbe jöttem. Tejem volt egyből. Emelni már 6.héttől lehetett volna, és tornázni is, de szerintem a 3 évesemet (20 kg) már hamarabb emelgettem. Tornázni én személy szerint nem szeretek. (úszni vagy futni inkább) A sebem is gyorsan gyógyult nagyon, és kb. 5 hétig véreztem, aztán a 9. hónapban jött meg újra, mert végig szoptattam. BOldog babavárást!
6/8 anonim válasza:
Fajdalmaim kb. 2 napig voltak, de abszolut turheto volt. Emelni bizonyos mertekig egy het utan emeltem (csak picit, gyreket hordozoval, ez kb. 4 kilot jelentett, ferjem orvos, szerinte ennyit siman szabad, de sok ismeros hat hetig ennyit sem emelt, biztos azert egyeni, hogy ki hogyan regeneralodik). 4 hetes volt a lanyom, amikor otletszeruen attologattam a butorokat a szobajaban, szoval akkor mar szerintem olyan voltam, mint ujkoromban. :) a heg gyakorlatilag nem latszik.
Keves tejem volt, egy honapra volt eleg.
7/8 anonim válasza:
Ja, sportot ket honap utan kezdtem, jogaval, 6 honappal kesobb kezdtem eroltetobb dolgokba.
8/8 anonim válasza:
Meg egy, nekem az erzeketlenseg azota sem mult el, ferj szerint soha nem is fog, most lesz ket eves a lanyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!