Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az orvosom nem javasolja a...

Az orvosom nem javasolja a rendes szulest. Szuljek e csaszarral, vagy probaljam meg a rendes huvelyi szulest?

Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok, egyre az jar a fejembe, hogy probaljam-e meg a huvelyi szulest. Az elso gyermekemet csaszarmetszessel szultem, mert 15 orai vajudas utan meg mindig nem tagultam es meg kellett csaszarozzanak. Az orvosom nem javasolja a rendes szulest. Kockazatos vallalkozni a rendes szulesre? Ha valaki volt hasonlo helyzetben kerem valaszoljon! Koszonom elore is a valaszokat.
2008. júl. 22. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
nem derül ki, hogy mi indokolja a császárt? azért mert az első szülésnél nem tágultál?
2008. júl. 22. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a nővérem volt igy. Egyáltalán nem tágult az elsővel. Ő is több mint 10 órát vajúdott,mikor ugy döntöttek,hogy császározzák.

A másodikkal megprobálták megint,de szintén nem tágult. De itt már nem vártak vele 10 akárhány órát. Igy ismét császár. Mndta a doki,hogy ha harmadikat is bevállalja,akkor ott egyből császár lesz,nem lesz mire várni.

Sajnos elképzelhető,hogy te sem fogsz tágulni. De ezt igy előre nem lehet tudni biztosra.

2008. júl. 22. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt beszéld meg a dokival, hogy ne programozott császár legyen, hagyjanak egy kicsit vajúdni, és ha úgy látja, hogy nem fogsz tágunlni megint, akkor vágjanak. De azért hallgass a dokira, ő azért mégiscsak jobban ért hozzá. Nem rosszat akar neked.
2008. júl. 23. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is szerettem volna természetes úton szülni, de nálam is császár lesz. Igaz, nekem első baba. De nekem azt mondta a doki, hogy a kövi lehet nyugodta term. szülés. Engem ugyanúgy hagynak vajúdani. Sőt, azt mondták az a babának is jobb. Beszélj a dokiddal. Engem mehnyugtatott, pedig nagyon paráztam a csaszitól.

Minden jót!

2008. júl. 23. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Első babám császáros volt, a második természetes uton jött a világra. Most újra babát várok és majd a dokim tudja, hogy mi lesz nekünk a legjobb.

Szerintem bízz a dokidban!

23 hetes kismami

2008. júl. 23. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, abban semmi nem utal arra, hogy mért ne szülhetnél rendesen? Azért meret az első császár lett, attól a második még nem kell, hogy az legyen. Ha meg mégis, attól te még megpróbáltad.

Szerintem semmi akadálya, hogy segítség nélkül jöjjön a baba :-)

2008. júl. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!