Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült -e már valaki aki...

Szült -e már valaki aki beadatta a h1n1-elleni oltást?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

a már megszült kismaminak gratulálok,a "mindjárt szülöknek"pedig drukkolok.én is beadattam 1 hónapja,most vagyok 28 hetes,a babó mocorog,nincs gond,remélem nem is lesz.nem hinném,hogy mellékhatás évek múlva jelentkezik,hiszen maga az oltás is csak 1 évig ad védelmet,ergo addig dolgozik a szervezetben.mindenkinek boldog babavárást!!:)

2009. dec. 14. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a Mikulás-hozta babához! örülök, hogy minden rendben :)
2009. dec. 14. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 26 hetes terhes vagyok, beadattam 2 hete az oltást. Hezitáltam 2 hónapig, de végül úgy döntöttem, ha elkapom meghalhatok. A babámmal együtt. Nekem van már egy 2 és fél éves kislányom, akinek szüksége van rám. Szerintem ne várjatok. Nézzétek meg azt a 2 kismamát. És még mennyi lehet, akit nem hozott le a média...
2009. dec. 14. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Pont két hete oltottak be, ha minden igaz 1-másfél hét múlva szülök.

Felém semmi, de semmi mellékhatás nem volt, nincs, mintha nem is lett volna oltás.:)

2009. dec. 16. 10:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Én dec. 9-én du. 5-kor adattam be és dec. 9-én 23 órakor megszületett a lányom..:) Fájásaim már voltak, mikor beadták, csak már nem akartam lemondani az időpontot a háziorvosnál, mert tudtam, hogy ha megérkezik a pici egy darabig sehova nem megyek.

Megkérdeztem még aznap több orvost (3 nőgyógyászt és 2 háziorvost), hogy így a szülés előestéjén nem gond-e, de egyöntetűen mind azt mondta, hogy a szülést nem befolyásolja, viszont a későbbiekre mindenképp szükségünk van rá, mert az anyatejjel védetté teszem így a picit is. Ezek különböző kórházakban praktizáló, egymástól független vélemények voltak. Azt, hogy helyesen döntöttem, csak remélni tudom, de szerintem ez is egy olyan téma, amiben nem lesz sosem egyértelmű vélemény.

2009. dec. 17. 13:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Tegnap beoltattam magam mind a kettőt kértem és most már nincs bennem az a stressz ami eddig volt.Megnyugodtam.

32 hetes

2009. dec. 18. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!