Massal is bantak rosszul a korhazban szules allatt vagy utana a noverek esetleg orvosok? Mi tortent, hogy dolgoztatok fel?
Figyelt kérdés
Engem masodik csaszar utan a nover a folyoson hagyott miutan tusoltam. Mikozben nyersen megjegyezte hogy gyorsabban kene mozognom. S megkerdezte hogy miert vagyok meglepve hiszen mar mutottek egyszer. Egyaltalan nem segitett. Masnap reggel lazmeres kozben ram rivalt hogy fekudjek vissza. A vacsorat is csak elem lokte mint a kutya ele. Mar eltelt harom honap de nem tudok tovabb lepni. Folyton azon jar az eszem hogy mi baja lehetett velem. Miert volt olyan ellenseges hiszen nem tetem semmi olyasmit. Volt valaki hasonlo helyzetben hogy leptetek tovabb?2014. márc. 6. 12:59
11/13 A kérdező kommentje:
Ugy megnyomkodta mutet utan a hasam olyan durvan hogy elsirtam magam. Raadasul alig kaptam fajdalom csillapitot. Egesz ejjel szenvedtem de senki nem nezet rank se. Ami azert volt furcsa mert mikor a nagyobb fiam szuletett mindenki kedves volt es segitokesz. A szuleszno orankent bejott. Nagyon aranyos volt mindenki. De ez van mindenhol vannak ilyenek. Jobb ha tobbet nem foglalkozom ezzel. Szomoru hogy valaki ilyen megkeseredett lesz es savanyu egyszer.
2014. márc. 6. 20:34
12/13 anonim válasza:
Melyik kórházak voltak ezek, ahol ilyenek voltak Veletek? :(
Én háromszor szültem a Szent Imrében, de olyan szerencsés voltam, hogy velem mindenki nagyon rendes volt. Pedig hallottam már rosszat a Szent Imréről is, de én személy szerint mindennel meg voltam elégedve.
13/13 anonim válasza:
Velem az ügyeletes doki volt furcsa, először közölte, hogy biztos benne, hogy nem folyt el a magzatvíz, pedig ömlött belőlem, tehát nem úgy mentem be, hogy lehet, hogy elfolyt, biztos voltam benne (egyébként még ruhában álltam előtte, így nem is értettem a profizmusát), ezek után úgy vizsgált meg, hogy azt hittem szétszakadok menten, majd közölte, hogy most már biztos el fog folyni, gondoskodott róla, majd mikor mondtam, hogy szeretném, ha hívná a fogadott dokimat (nálunk az ügyeletes doki értesíti a fogadott orvost, ha úgy látja, hogy beindult a szülés), akkor közölte, hogy vele jobban járnék, ő jobb, ügyesebb orvos, de ragaszkodtam a saját orvosomhoz, igaz a végén már a férjemnek is szólnia kellett, hogy hívja már, nem nála szeretnék szülni. Azért az orvosommal közöltem, hogy nagy a konkurencia, el akartak csábítani tőle. A szülésznő kedves volt, csak néha voltak furcsa pillanatai, amikor például jéghideg vízzel adta a beöntést, de szólni nem tudtam, mert fájásom volt, illetve a vajúdás vége felé próbálta megmagyarázni, hogy nem fáj, csak azt hiszem, illetve egyszer megkérdezte, hogy kisbaba vagy kiskutya lesz. A férjem is emlékszik erre a kérdésre, de nem értettük az okát, mert nem ugatott és nem nyüszített egyikünk sem. Egy orvosírnokkal pedig azért "vesztem össze", mert azt merészeltem mondani a babámnak, hogy nézd ott van apu (nálunk a folyosó végére kell kitolni a babát, és üvegen keresztül nézhetik meg a látogatók, és közvetlen mellette van egy irodahelyiség), ekkor közölte, hogy nem lát a gyerek. Mondom nem baj, azért had mondjam már, erre rám szólt, hogy különben sem érdekli a gyereket az apja, csak az én csöcsöm, és menjek már be, ne idegesítsem őt. 2 perce voltam ott és látogatási idő volt. Én egyszerűen ott hagytam, nem foglalkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!