Van valaki, aki otthon szült, mert úgy akarta, vagy a mentőben autóban, mert nem ért be?
Anyum mesélte most, hogy egy kollegája felesége szült. A harmadik baba, első fájásnál elindultak és a liftben kiesett a gyerek, az apa kapta el...
VAnnak ilyen extrém esetek, nekem első szülésemnél nem volt...
Azta rohadt XD,mekkora reflexe lehetett a pasinak:D
Nekem nincs történetem:(Még...de tudom,hogy Sarah jessica parker a taxiban szülte meg a fiát:D
Ada és Abi
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ada, remélem jól bírod az utolsó napokat! :) Könnyű szülést kívánok Neked! :)
amikor én kórházban voltam, a szülészeten, akkor pont behoztak egy roma anyukát, aki az autójukban szült, persze nem az első gyereket...
pont a klinika udvarán bújt ki a gyerek, a dokik rohantak ki, de már csak ellátni kellett őket, a baba kint volt:)
a férje hozta be autóval a nőt, a 2 idősebb gyerek (3-4 évesek) bent ültek a kocsiban, mert olyan hirtelen jött rá a nőre a szülés, hogy nem volt kire bízni őket, így az apa az egész családot berakta a kocsiba, és irány a kórház :)
úgyhogy szegény gyerekek kénytelenek voltak végignézni/hallgatni, ahogy az anyjuk szül... tuti pszichológushoz kell majd járniuk, őrült nagy sokk lehetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!