Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki, aki otthon szült,...

Van valaki, aki otthon szült, mert úgy akarta, vagy a mentőben autóban, mert nem ért be?

Figyelt kérdés
Szívesen olvasnék ilyen történeteket.
2009. dec. 12. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Anyum mesélte most, hogy egy kollegája felesége szült. A harmadik baba, első fájásnál elindultak és a liftben kiesett a gyerek, az apa kapta el...

VAnnak ilyen extrém esetek, nekem első szülésemnél nem volt...

2009. dec. 12. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azta rohadt XD,mekkora reflexe lehetett a pasinak:D

Nekem nincs történetem:(Még...de tudom,hogy Sarah jessica parker a taxiban szülte meg a fiát:D

Ada és Abi

2009. dec. 12. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömnek az ötödik babája született otthon. Elkezdődtek a fájásai, de elindult a szülés, mielőtt a mentő kiért volna. Lefeküdt az ágyra és magától megszült. mire kiértek a mentősök, addigra megvolt a baba. Mindketten nagyon jól vannak azóta is.
2009. dec. 12. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is van egy ismerősöm, aki nemrég otthon szült, szintén azért, mert nagyon gyorsan történt minden, és nem ért ki a mentő időben. A férje "vezette le" a szülést :) és mire kiért a mentő, már szoptatott az anyuka.
2009. dec. 12. 20:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ada, remélem jól bírod az utolsó napokat! :) Könnyű szülést kívánok Neked! :)

2009. dec. 13. 07:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom felesége a harmadik gyereküket otthon a fürdőkádban szülte meg. Egyből a tolófájások jöttek, mire kiért a mentő negyed óra alatt, ő már kész volt, ott a baba. A másik kettő gyerekre a férj vigyázott a másik szobában. A mentő vágta el a köldökzsinórt, és teljes egészségben mentek be a kórházba, nem volt gond. Hát harmadik gyereknél már rutinróka az ember :)
2009. dec. 13. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
amikor en szultem ket anyuka is volt velem a korhazba akik otthon szultek.az eggyik 1 3600gr,kisfiut 20 perc alatt ,a masik koraszules volt 1800 gr egy isten hata mogotti tanyan a ferje vagta el a koldokzsinort allitolak a konyhakessel....az utobbinak a gyereke nagyon szenvedett az ujszulott orvos szerint sokkot kapott,antibiotikomott kapott a kicsi es naggyon sokaig ultek a korhazba.az elozo ugy kitagult,hogy izomlaza volt.....hat igen 2009ben is vannak meg csodak....
2009. dec. 13. 22:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. dec. 14. 19:27
 9/10 A kérdező kommentje:
És a híradóból is kaptam tegnap :)
2009. dec. 18. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

amikor én kórházban voltam, a szülészeten, akkor pont behoztak egy roma anyukát, aki az autójukban szült, persze nem az első gyereket...

pont a klinika udvarán bújt ki a gyerek, a dokik rohantak ki, de már csak ellátni kellett őket, a baba kint volt:)

a férje hozta be autóval a nőt, a 2 idősebb gyerek (3-4 évesek) bent ültek a kocsiban, mert olyan hirtelen jött rá a nőre a szülés, hogy nem volt kire bízni őket, így az apa az egész családot berakta a kocsiba, és irány a kórház :)

úgyhogy szegény gyerekek kénytelenek voltak végignézni/hallgatni, ahogy az anyjuk szül... tuti pszichológushoz kell majd járniuk, őrült nagy sokk lehetett!

2009. dec. 18. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!