Az itteni nyőgyógyász minden kismamát beutal a kórházba, ha eljön a kíírta nap és nem indul meg a szülés? Ez nálatok is szokás?
Figyelt kérdés
minden rendben a terhességemmel,és már mondta ha nem lesz semmi, akkor készüljek a kórházba,de van még 2 kicsi gyerekem itthon, nem fogok befeküdni, ott meg ugy sem csinálnak velem semmit, és még mozgásra sincs túl sok lehetőség.2014. márc. 3. 10:03
1/11 anonim válasza:
Az én dokimnál Tatabányán szintén ez a szokás.
2/11 anonim válasza:
Cegléden is ez a szokás, és én 5 percre lakom a kórháztól mégis be kellett feküdnöm, úgy hogy itthon volt a 16 hónapos kislányom. De Dunaújvárosban is így van.
3/11 anonim válasza:
Az én dokim 4 napot várt volna velem a kiírt időpont után, pedig én terhességi cukros is voltam (igaz csak diétáznom kellett, nem inzulinozni). De több kismama is volt az én kórtermemben szülés után, többen is ráhúztak pár napot, és nem fektették be őket.
4/11 anonim válasza:
Nem, nálunk egy hetet engednek meg húzni, ha nincs semmi gond.
5/11 anonim válasza:
ez kórház függő van ahol be kell van ahol normálisak és nem kell. Nagy hülyeségnek tartom ha semmi jele még a szülésnek és nincs semmi gond. Minden kismama azt mondja smemi értelme nem volt, rájuk sme néztek és otthon sokkal többet és nyugodtabban tudott volna pihenni mint ott.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én me fogok befeküdni, mivel már harmadik baba és minden rendben, erővel nem tud bevonszolni, és ő nem is dolgozik abban a kórházban ahol szülni fogok.
2014. márc. 3. 10:23
7/11 anonim válasza:
Nekem be kellett mennem a kiírt napon de pont jó is volt mert aznap éjjel már be is indult és hajnal 2-re meg is lett a baba
8/11 anonim válasza:
Kórház és orvosfüggő, nekem nem kellett befeküdni, csak 41. hét után kellett volna, de uh alapján kisebb volt a baba, így még az után is vártunk, magától indult be végül 9 nappal a terminus után, jó, hogy otthon várakoztam. (Kórháztól 5 percre lakom egyébként.)
9/11 anonim válasza:
Én is tatabányai vagyok, az én orvosomnál is így van.
10/11 anonim válasza:
Elvileg nálunk is így volt, de az orvosommal megbeszéltem, hogy én nem megyek. 41+6 naposan szültem, nem feküdtem be, de naponta mentem nst-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!