39hetes vagyok. Egész éjjel fájt ahogy mozgogott a babóm, nagyon lenn. Ma hasmenéssel indult a nap, sokat keményedek és furcsán érzem a hasam. A derekam is fáj (bár az napok óta). Ebből szülés lesz?
köszönöm szépen.
még a nyákdugóm nem távozott/vagy nem vettem észre/.
a derekam most egyre jobban fáj/hasogat/, és tényleg olyan furcsán érzem a hasam:S
a babó mozog, bár nem olyan aktív mint lenni szokott, pedig őt ezek a frontok se zavarják.
egyébként a fájásoknak, muszáj görcsnek lenni, ha a keményedés rendszeres az nem fájás?
boldog babázást neked
szia!
nekem derékfájással indult, egész napos wc-re járkálással, a végén hányással..de nem ment el se a magzatvizem,se a dugóm...és másnap reggelre meg lett a babó..még vajudás közben is mocorgott a baba bennem,sőt csuklott is...pénteken szültem meg a kisfiamat
előző válaszoló vagyok még, jaa és nekem is keményedett a hasam egész nap, reggel fél 1 kor kezdődőtt a derékfájás,keményedés,,,és este 7 fele jöttek a fájások
szerintem menj be egy nst-re
szia
már vannak görcseim:S
azt hiszem feleslegesen mennék be itt nst-n csak a magzatmozgást figyelik / azt meg én is érzem, azzal nincs gond /, a fájás mérőt csak szülésnél fogják bekapcsolni.mondták:(
most írom a görcsöket, hogy jönnek / elég rendszertelen/.
köszi szépen mindent
mérd a kettő közti idő különbséget és a fájás hosszát...ha már 5 perces a fájások közti és min30 másodperces a fájás menj be,inkábbh legyél felügyelet alatt
vigyázz magadra és könnyű szülést,egészséges babát neked!
köszönöm.
még mindig elég rendszertelen.
ha 5percenként vannak fájások meddig várjak?úgy értem , ha fél órája vannak 5perces fájások, vagy várjak egy órát?
köszönöm
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!