Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39hetes vagyok. Egész éjjel...

39hetes vagyok. Egész éjjel fájt ahogy mozgogott a babóm, nagyon lenn. Ma hasmenéssel indult a nap, sokat keményedek és furcsán érzem a hasam. A derekam is fáj (bár az napok óta). Ebből szülés lesz?

Figyelt kérdés
ugye tudni fogom, ha itt az idő?jönnek majd a rendszeres fájások?
2008. júl. 22. 09:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem ebből hamarosan szülés lesz. A gyakori WC-re járkálás az egyik jele. Legalábbis nekem is így kezdődött. Szülés előtti nap sokat járkáltam WC-re, de nekem nem fájt semmim. Szülés előtt 4 nappal távozott a nyákdugó, akkor azt hittem már itt az idő. Fel is hívtam a dokit, elmondtam, hogy mi a helyzet, és behívott egy vizsgálatra. Aztán haza is jöttünk, mert csak a nyákdugó távozott. Én a szülés napján POSE vizsgálatra mentem, akkor folyt el a magzatvíz, és már mentünk is szülni. Ne problémázz ezen, biztosan meg fogod érezni (gyakori WC-re járkákás, hasfájás, ami mozgásra nem múlik el, hányinger esetleg hányás, folyás, aminek rózsaszínes színe van stb). Gyors és fájdalommentes szülést kívánok neked. 9 hetes kismama
2008. júl. 22. 11:06
 2/20 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.

még a nyákdugóm nem távozott/vagy nem vettem észre/.

a derekam most egyre jobban fáj/hasogat/, és tényleg olyan furcsán érzem a hasam:S

a babó mozog, bár nem olyan aktív mint lenni szokott, pedig őt ezek a frontok se zavarják.

egyébként a fájásoknak, muszáj görcsnek lenni, ha a keményedés rendszeres az nem fájás?

boldog babázást neked

2008. júl. 22. 11:19
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem derékfájással indult, egész napos wc-re járkálással, a végén hányással..de nem ment el se a magzatvizem,se a dugóm...és másnap reggelre meg lett a babó..még vajudás közben is mocorgott a baba bennem,sőt csuklott is...pénteken szültem meg a kisfiamat

2008. júl. 22. 11:29
 4/20 anonim ***** válasza:

előző válaszoló vagyok még, jaa és nekem is keményedett a hasam egész nap, reggel fél 1 kor kezdődőtt a derékfájás,keményedés,,,és este 7 fele jöttek a fájások

szerintem menj be egy nst-re

2008. júl. 22. 11:31
 5/20 A kérdező kommentje:

szia

már vannak görcseim:S

azt hiszem feleslegesen mennék be itt nst-n csak a magzatmozgást figyelik / azt meg én is érzem, azzal nincs gond /, a fájás mérőt csak szülésnél fogják bekapcsolni.mondták:(

most írom a görcsöket, hogy jönnek / elég rendszertelen/.

köszi szépen mindent

2008. júl. 22. 13:27
 6/20 anonim ***** válasza:

mérd a kettő közti idő különbséget és a fájás hosszát...ha már 5 perces a fájások közti és min30 másodperces a fájás menj be,inkábbh legyél felügyelet alatt

vigyázz magadra és könnyű szülést,egészséges babát neked!

2008. júl. 22. 14:02
 7/20 A kérdező kommentje:

köszönöm.

még mindig elég rendszertelen.

ha 5percenként vannak fájások meddig várjak?úgy értem , ha fél órája vannak 5perces fájások, vagy várjak egy órát?

2008. júl. 22. 15:11
 8/20 anonim ***** válasza:
1 óránál többet ne várj
2008. júl. 22. 15:24
 9/20 A kérdező kommentje:

köszönöm

:D

2008. júl. 22. 15:30
 10/20 anonim ***** válasza:
egyben vagy még?
2008. júl. 23. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!