S. O. S Beindult a szülés, kórházból hazazavartak! Mikor menjek vissza? Bajcsy
Ez aranyos! Engem 12-15 percesekkel nem vettek fel. Szűk egy ujjnyi voltam. Reggel 8ra mentünk be. Kiküldtek sétálni,délben rohantam a folyosón,h.kakilni kell! Úgy volt h.majd 13h-kor néznek méhszájat,na most ehhez képest 12:37kor kezemben volt a kisfiam!
Én a saját példámból kiindulva nem jönnék el a kórházból! Szerintem menj vissza most,az a 20perc autózás nem biztos,h.20perc lesz,3perces fájásokkal meg végképp nem annyinak fogg tűnni! Könnyű gyors szülést és majd írj,légyszi!;-)
Ez durva!
Ilyet még sosem hallottam.
Nálunk nem küldenek haza senkit sem.
Kérdező barátnője vagyok!
Kedves utolsó... Hidd el nem jóslók voltak! a gép is kimutatta csak gyengék voltak! 4 perceknél járunk, erősödnek... Még itthon vannak, de már egyre hosszabbak és erősödnek! Lassan indulnak. Én azt mondtam hogy ha nagyon besürüsödik Neki hirtelen akkor mentő... Az gyorsabban bent van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!