Ez pusztán szerencse vagy velem van a baj?

Nekem szülés után úgy beletenyerelt a doki a hasamba, hogy akkor tuti kijött a háromnegyede. Ennek köszönhetően miután haza mentem a kórházból én már ülőfürdőztem és semmi bajom nem származott belőle. 7 napig véreztem.
9hetes kisfiú anyukája

Semmi baj, örülj neki :)
Nekem a fiam születése után 5 hétig tartott!! Komolyan már nagyon untam...
Most a lányom után 2 hétig ha volt és a vége felé már csak barnázás.

Szerencsés vagy, de amúgy nekem is voltak gyengébb-erősebb napjaim, egészen 5 hétig.Előfordult 2-3 napig semmi nem volt, aztán megint.
Az egyik válaszolónak üzenem, ő nem azért vérzett rövid ideig, mert a doki beletenyerelt. A vérzés a gyógyulás miatt van, nem jöhet ki egyszerre minden, ilyen nincs, ez biológia.
Hiába nem vérzel úgy, azért vigyázz a fürdéssel és a szexszel, ezekkel várd meg a 6 hetet. Lehet, hogy már nem vérzel, de nem tudhatod, mi zajlik le a testedben.

Én is alig véreztem. Bevásároltam tena lady betétből egy rahedlit, most meg osztogatom a barátosnőimnek, akik szülni fognak. Sima tisztaságibetét elég volt.
Igaz, császárral szültem. Lehet azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!