Siófokon hogy zajlik a szülés?
Mennyire felszerelt a kórház? Mennyire bababarát? A baba velünk lehet-e? Milyenek az ápolók? Mit kell vinni a babának? stb...
Minéltöbb infóra lenne szükségem. Márc. elején jön a baba, és 2 hetem van a választásra, Siófok, vagy Fehérvár?!

Szia!
Én március végén fogok szülni Siófokon, úgyhogy én is örülnék a válaszoknak!
Amúgy én úgy tudom, hogy most nemrég nyerte el a bababarát kórház címet! A baba végig veled lehet ha szeretnéd! 2 ágyas, szerintem teljesen jó szobák vannak! Semmit nem kell vinni a babának, max. pelenkát, mert abból megvan a napi limit, hogy mennyit adnak ők!
Én a nővérekkel, szülésznőkkel teljesen meg vagyok elégedve, igaz én a nőgyógyászaton feküdtem másfél hetet kismamaságom elején, de kb ugyanazok az emberek dolgoznak minden részen, és nagyon kedvesek segítőkészek, meg azért az ember hall ilyenkor dolgokat minden részlegről, és én rosszat nem hallottam!
Amúgy a maga a szülés meg ugyanúgy zajlik mint bárhol máshol!
Van amúgy orvosod? Vagy miért kell választanod?? Nem ott szülsz ahol az orvosod van, vagy orvost is váltasz?
Köszi az infókat, lehet akkor mi is ott szülünk:)
Azért kell választanom, mert az orvosom febr.tól csak ott dolgozik, elmegy tőlünk, s lehetne menni utána, de még nem tudom, mi legyen, 23-án beszéljük meg, s addig döntenem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!