Mennyire fáj az első szülés?

Az biztos, hogy semmihez nem hasonlítható fájdalom, de én is sokkal rosszabbra készültem. Összesen 8 óra telt el az első fájástól az utolsóig, amiből az utolsó 2 óra volt rossz. Fájdalomcsillapító nélkül született meg a kisfiam 3640gramm és 55 cm.
9hetes baba anyukája

Nekem nagyon fájt,de ez biztosan egyénenként változó.Azt mondta mindenki akit ismerek és szült,hogy nem tudom elképzelni sem,hogy milyen érzés és milyen fájdalommal jár,nem lehet mihez hasonlítani...igazuk volt,pedig Én "gyorsan " túl voltam rajta és jól bírom a fájdalmat.Reggel 9 körül jött az első fájás és 12 óra 9 perckor bujt ki a drágám (érzéstelenítőt nem kértem és sima hüv. szülés volt).Ahogy telik majd az idő,biztosan megszépíti az emlékeket,de MOST jelen pillanatban azt mondom egy bébi elég (pedig előtte akartam vagy 2-3 babát).Persze megérte a fájdalom,de egyenlőre azt mondom egyszer elég volt.
3 hetes kisfiú anyukája
Én végig bent voltam a feleségem mellett amikor szült. Előtte végig azt mondta, nem baj ha fáj, ha fájnia kell akkor fájjon.
Amúgy meg sok jó történetet olvashatsz a [link] oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!