Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj az első szülés?

Mennyire fáj az első szülés?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Az biztos, hogy semmihez nem hasonlítható fájdalom, de én is sokkal rosszabbra készültem. Összesen 8 óra telt el az első fájástól az utolsóig, amiből az utolsó 2 óra volt rossz. Fájdalomcsillapító nélkül született meg a kisfiam 3640gramm és 55 cm.

9hetes baba anyukája

2009. dec. 10. 22:25
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon fáj és picit olyan, mintha görcsölnél és szét akarnál szakadni egyszerre. De tényleg kibírható, pont annyira fáj, amit még el lehet viselni.
2009. dec. 11. 17:28
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nagyon fájt,de ez biztosan egyénenként változó.Azt mondta mindenki akit ismerek és szült,hogy nem tudom elképzelni sem,hogy milyen érzés és milyen fájdalommal jár,nem lehet mihez hasonlítani...igazuk volt,pedig Én "gyorsan " túl voltam rajta és jól bírom a fájdalmat.Reggel 9 körül jött az első fájás és 12 óra 9 perckor bujt ki a drágám (érzéstelenítőt nem kértem és sima hüv. szülés volt).Ahogy telik majd az idő,biztosan megszépíti az emlékeket,de MOST jelen pillanatban azt mondom egy bébi elég (pedig előtte akartam vagy 2-3 babát).Persze megérte a fájdalom,de egyenlőre azt mondom egyszer elég volt.

3 hetes kisfiú anyukája

2009. dec. 12. 12:23
 14/14 anonim válasza:

Én végig bent voltam a feleségem mellett amikor szült. Előtte végig azt mondta, nem baj ha fáj, ha fájnia kell akkor fájjon.

Amúgy meg sok jó történetet olvashatsz a [link] oldalon.

2012. máj. 29. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!