Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek lesz ebből hamarab...

Szerintetek lesz ebből hamarabb baba?

Figyelt kérdés

38+5 napos vagyok, a doki annyit mondott, hogy puha a méhszáj. nagyon sokat keményedek, előfordul rendszeres is, 5 percenként. szerintetek lehet, hogy hamarabb jön mint 40. hét? a lányomat túlhordtam, és semmi, de semmi előjele nem volt a szülésnek nála, csak egyik este jöttek a fájások (de nem keményedtem, nem voltak jóslók, stb), azért nem tudom, mire számíthatok most.

esetleg tapasztalatok?

2014. febr. 18. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha rendszeresek akkor már nincs sok hátra :) Könnyű szülést! Írj majd hogy mi újság veletek :)
2014. febr. 18. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
En is igy vagyok csam elso babaval.plusz egy ujjnyira nyitva.pont ma vagyok 39.hetes..szornyu ez a varakozas h lehet h ma?folyamatosan ez jar a fejemben.hol fogsz szulni?
2014. febr. 19. 05:10
 3/4 A kérdező kommentje:

én sajnos nem vagyok nyitva, de ha Te igen, akkor ez remélhetőleg nemsokára baba! :) legalábbis az első babámmal így volt, egy ujjnyira kinyíltam, éjjel mentünk szülni.

Margitban szülök Bp-en, Te?

2014. febr. 19. 07:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az Istvànban!:-)de nagyon felek.egyszeruen nem tudom elfogadni hogy nem tudom megtrrvezni es hogy nem en iranyitok.csak lennenk mar tul rajta...
2014. febr. 19. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!