Akinek a súlya szülés után csak 3-4 kg-mal lett kevesebb, mekkora volt a baba?
4 kg ment le rólam,73-mal mentem szülni,69 voltam ,mikor hazaértünk,a baba 3900 gramm volt.Szóval 4 kg volt a baba,de annyi is ment le összesen.Én nem vizesedtem,meg ilyenek.Összesen 15 kg-ot híztam,de kutya nehéz volt leadni.
Mindenki csak lesett,a védőnő nem értette,de más sem nagyon..
Szia!Én nem vizesedtem a terhesség alatt,82 kg-mal mentem szülni csütörtöki napon,a lányom 4050 grammos lett,szombaton álltam rá a mérlegre,és 79 kg-ot mutatott....:(
Én szülés után vizesedtem egy ideig,de nagyon,így mínusz 3 kg-mal jöttem haza a kórházból.Szülést követő 6.hétre viszont lemenet a súlyom 71 kg-ra.
19 kilót híztam a lányommal.Császárral szültem szombaton és hétfő délelőtt mértem meg magam, akkor 8 kilóval és 30 dekával voltam kevesebb.3600 gramm volt a lányom, ipari mennyiségű magzatvizem volt, a kórházban repesztettek burkot és állítólag a lepény is jó nagy volt.A fennmaradó 10-11 kiló kb egy év alatt ment le.Én nagyon vizesedtem, azt mondták a 6 hetes gyermekágyi időszak alatt fog lemenni, de kb 3 hetes volt a lányom, mikor egy reggel arra ébredtem, hogy egy sokkal vékonyabb nő néz vissza a tükörből.Az arcom nem volt már felpuffadva, a bokáim is előkerültek egyetlen éjszaka alatt :)
3 éves a lányom, most várjuk a kistesót, 16 hetes vagyok. Eddig kb 1-1,5 kilót híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!