Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS ilyenkor várni kell? első...

SOS ilyenkor várni kell? első baba?

Figyelt kérdés
1-én volt a wc papíron egy fél kisujjnyi sárgás nyúlós valami,illetve ma de egy picivel több volt.utána elkezdett fájni a derekam mintha le akarna szakadni.Most fekszek így jó,de enyhe görcseim vannak,és a gyerkőc is nyomkodja ki magát.Ez ilyenkor normális vagy készítsem ki a pakkot?37hkm
2014. febr. 16. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Az a nyákdugó volt. Teljesen normális , még akár hetek is eltelhetnek szulesig.
2014. febr. 16. 13:01
 2/10 A kérdező kommentje:
és ha tényleg a nyákdugó volt,akkor mennyire erős menstruáció görcsök azok amikkel indulni kellene?mert nem olyan erősen fáj,de érezhető
2014. febr. 16. 13:03
 3/10 anonim ***** válasza:
A nyákdugód távozott, ez lehet, hogy egyben vagy darabokban megy el. Ezek után nem nagyon lehet megmondani, h mikor fogsz szülni, nekem 8 nappal előtte ment el, van akinek aznap. De a betöltött 37. hét után már nem koraszülött a baba. Egyébként meg általában a szülés előtt babák nyugiban szoktak lenni. Nekem ha a ctg-n sokat mozgott a gyerek, akkor mindig mondta a dokim, hogy na ez a gyerek még várat magára.
2014. febr. 16. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű nyákdugó volt, de tényleg nem garancia ez sem semmire. Egyik barátnőmnek innen még 2 hét volt, hogy meg lett a baba, és akkor is indították. Nekem 4 nap múlva szintén indították, hogy elment a nyákdugó. Szóval lehet hogy közeleg az idő, de lehet hogy még van hátra, ezt senki nem tudja megmondani, főleg így látatlanba :)

Úgyhogy várj türelemmel, amennyire lehet ebben a helyzetben ! :D

Könnyű szülést! :)

2014. febr. 16. 13:04
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.akkor ez azt jelenti,hogy a méhszáj nyitva?a külsőnek vagy a belsőnek kell nyitva lennie h.távozzon a nyákdugó?
2014. febr. 16. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem pl total zart volt a mehszajam es ugy tavozott a nyakdugom. Hany percesek a fajasaid?
2014. febr. 16. 13:52
 7/10 A kérdező kommentje:
nem rendszeres de 20 percen belül vannak.
2014. febr. 16. 14:02
 8/10 anonim ***** válasza:

sztem ezek "csak" jóslófájások, de ha messze van a kórház, és izgulsz, akkor lehet bemennék egy vizsgálatra..nekem pl. minimális fájásaim voltak az igazi vajúdásnál is, és nem is volt rendszeres.

Én azokkal ami nekem volt, tuti nem indultam volna el, de az volt a mázlim, hogy túlhordtam, és már a kórházban voltam...

szóval sose lehet tudni...:))

Jó egészséget!

2014. febr. 16. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak jósló:)
2014. febr. 16. 14:38
 10/10 A kérdező kommentje:
jósló volt mert elmúlt.De hátha már csak napokat kell várni
2014. febr. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!