Székesfehérvári Szent György Kórházba tényleg nem kell vinni babaruhát?
Figyelt kérdés
Állítólag adnak. Ha igen milyenek? Vagy jobban járok ha viszek be?2009. dec. 8. 19:06
1/13 anonim válasza:
Még ha adnak is, inkább vigyél magaddal sajátot.
2/13 anonim válasza:
Több kórházban is voltunk már:(.Igaz hogy adnak,de én nem vettem igénybe.Százszor mosott,fertőtlenített.Nem bababarát mosószerrel.A méret se mindig passzol.Ami éppen jut.A pelus ua.Pénzhiány miatt nem folt jó méret,a nagyból meg kifolyt a pisi.Inkább azt is vittem.
3/13 anonim válasza:
Én is fehérvári vagyok és vigyél be mert a hugom is ott született és ugyan ezvolt a kérdésem és nemadnak . Am megmondod ki a szüölész orvos ? oO
5/13 anonim válasza:
jó a hugom is 1éve született >.<
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pakolok be azt is! Mégis csinibb lesz!
2009. dec. 8. 20:08
7/13 A kérdező kommentje:
Ja és nincs fogadott orvosom.
2009. dec. 8. 20:09
8/13 anonim válasza:
1,5 éve szültem ott. Adtak mindent csak popsitörlőt nem. Hogy mivel mosták a ruhákat, azt nem tudom, de nem lett tőle kiütéses a babám. Viszont tényleg agyon volt mosva, meg kicsit nagy is volt rá. De ha beviszed a sajátod, keresztet is vethetsz rá. Ha netán böfizik, bekakil, és a nővérkék teszik tisztába, tuti, hogy megy a kórházi mosodába. A pelenka meg liberó, az egyik legdrágább pelus, azzal sem volt baj. Gondolom kórházi szponzor.
9/13 anonim válasza:
Szia! Én júliusban szültem Fehérváron, és adnak babaruhát! Igaz tényleg agyonmosottak, de a célnak megfelelnek.
10/13 anonim válasza:
Adnak ruhát, meg mindent kivéve popsitörlőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!