Lehetséges, hogy a szülés után is megmarad az undor pár élelmiszernél?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt sokat voltam rosszul (5hónapig), sokmindent nem tudtam megenni, húsundorom is sokáig volt, de minden visszatért lassacskán, (először a disznóhús) főleg a szülés után. De sajnos a szárnyasok iránti ellenszenvem megmaradt...Pedig régen nagyon szerettem minden formában. Most meg a töltött csirkéből is csak a tölteléket bírom megenni, és a kacsa, pulyka iránt is megmaradt az ellenszenvem. Miért van ez? nagyon kellemetlen, mert a családban is mindenki szereti, és azt állítják, hogy pszichés a problémám és bebeszéltem magamnak. Nade miért tenném? Régen szerettem...Bár a halat, tök főzeléket pl. nem szerettem, most meg megeszem. Hogy van ez?2008. júl. 20. 13:50
1/6 anonim 

válasza:

A baratnom elso terhessege alatt rengeteg fagyit,jegkremet evett meg.Azota o sem tud meg csak rajuk sem nezni!
2/6 anonim 

válasza:

dehogy van pszichés problémád!!!
én is olyanokat ettem,amire addig rá sem tudtam nézni.lehet vmi ebben a tökfőzelékben...mondjuk az állitólag tejserkentő.azelőtt rosszul voltam tőle-most meg akár minden nap enném.de pl a sárgaborsó-amit akkor kivántam,most megint nem kell.nekem mondjuk diétáznom kellett a cukor miatt-igy most eszem mindent,de sztem visszatér-ha meg nem,akkor nem gáz.az ember izlése8 évenként változik.nem emlékszel más kajára,amit pl pár éve nem ettél meg,most meg szereted??biztos van ilyen
3/6 anonim 

válasza:

fura, én a szérnyast bírom megenni, a disznóhústól undorodok. bár mostmár csak a sült hústól, más formában ritkán meg tudom enni. én is ezen gondolkodtam, és úgy érzem, sosem tudnék már enni pl. cigánypecsenyét. ja,és vicces, de én is kétnaponta a tökfőzeléket+halat kívánom...:D (meg a lecsót). hallottam már ezt is, azt is, majd idővel meglátod. gratulálok a babához!
4/6 anonim 

válasza:

Az ember ízlése folyamatosan változik. A terhesség ideje alatt meg különösen, a terhes nők mindenfélét össze-vissza képesek enni, amitől másnak gyomorrontása lenne. Én világ életemben imádtam a kínai kaját. Amikor terhes lettem a második fiammal rá sem tudtam nézni, a látványától a szagától is rosszul voltam. Megszültem és 1 hónap múlva meghaltam volna ha nem ehetek egy jó nagy tányér kínai kaját annyira megkívántam.
5/6 anonim 

válasza:

Nekem a terhesség második felétől szinte minden lecsúszott..most viszont a szülés után szinte semmi nem esik jól...szval nem vagyunk egyformák.ZStem töknormális,ne aggódja,majd a szervezeted eldönti neki mi a jó.
6/6 anonim 

válasza:

Én első terhességem előtt az érett, pöttyös banánt szerettem. Mikor kismama lettem, undorodtam tőle, nem tudtam megenni a banánt. Aztán fokozatosan tért vissza, pár hét utá n már megettem, de csak a szép sárga vagy a félig zölt gyümit. És ez azóta is megmaradtT A pöttyös érettnek még a szagát sem szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!