Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 37. héten járok, nem rég...

A 37. héten járok, nem rég voltam UH-n. Az UH eredménye, hogy mekkora a baba az mennyire reális?

Figyelt kérdés

Sokan mondják (akik már szültek ismerősök, rokonok), hogy nagy babám lesz, mert nagyon nagy a hasam és nem híztam.És azt mondják elöbb meg lesz a baba 1-2 héttel. Viszont az UH a 36. héten 2090g-ot mutatott, viszont csak a 34. héten járok az UH szerint.Tudom hogy +-10 nappal kell számolni legalább, hogy mikor jöhet, de akkor most ez mit jelent, 2héttel később várjam, vagy ettől függetlenül a kiírt időpontra.

Egy már nagyon türelmetlen kismama.

2008. júl. 20. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj,az UH becslése nem pontos.Az utolsó hónapban még majd egy kilót magukra kapnak a bébik.Hidd el egy 3 kilós gyereket sokkal könnyebb megszülni,mint egy 4-5 kilósat,és kisebb az esélye a repedésnek.

Nekem is mindenki azt mondta,hogy akkora hasam van,biztos 4 kiló fölött lesz a gyerek.Én meg csak nevettem rajtuk.Mivel a kisasszony izgága volt,ezért sosem tudtak súlybecslést csinálni nála UHn.Mikor kibújt kiderült,hogy alig több mint 3 kiló.Pont kényelmes volt megszülni.

Mikor jön dolog.A 38. héttől azzal kergetett mindenki,hogy mikor szülsz már,meg így lent van a pocid meg úgy nézel ki.Aztán 4 nappal még túl is hordtam...

Ennyit a kívülről beledumálókról.Pont akkor fog jönni a gyermek,amikor neki kell.

Könnyű szülést!

2008. júl. 20. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! :)
2008. júl. 20. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Azt mondják elég nagy a tévedés lehetősége. Szerintem meg orvostól is függ. Nekem a dokim elég jól megsaccolta. 36. héten mondta, hogy olyan 2500-2800 gramm lehet a kislányom. Egy hét múlva 37. héten megszületett 2830 grammal. 2 hós kislány anyukája.
2008. júl. 20. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból látom, hogy nem a pocak mérete számít.Engem mindenki 6 hónaposnak néz így 36 hetesen de a baba már több mint 3 kg-os és 39 hetes adatai vannak.Hozzáteszem az egyik szemem sír a másik nevet.Hisz boldog vagyok, hogy ilyen szép nagy egészéges babánk lessz, de a dokim már azzal riogat, hoigy valszeg császár kell ha kihordom a 40. hétig mert még csak most kezd el hízni és bizosan hatalmasd lessz.

Jaa és nem a baba mérete szabályozza, hogy mikor születik.A forumokon ahol regelve vagyok sokan a hidegfrontokra 36-37. hétre 2 kg-os babákat szülnek.

2008. júl. 20. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom a 37-dik héten 3550g-ra mérte a kisfiamat,teljesen megdöbbentem hiszen még 4hét van a szülésig mekkora babóm lesz??:-)És pontosan rá 1hétre 38.-dik hétre megszületett a drágaságom 3660g-mal!:-)

Egy a lényeg egézséges legyen!

Szép szülést kívánok!7hónapos kisfiú anyukája!

2008. júl. 24. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!